Velkommen til mit hjem

tirsdag den 18. januar 2011

Velkommen til mit hjem. Ja det er her jeg bor, i den gule bygning der har en lidt mærkelig form. Vi går ind i opgangen og bliver mødt af en række postkasser. Der er næsten aldrig post i min, fordi jeg har sagt nej tak til både reklamer og gratisaviser. Opgangen er i en knap på pæn blanding af lys blå og lyserød, men jeg opholder mig jo sjældent der så det betyder ikke noget.

Oppe på 1. sal åbner vi døren til min egen lejlighed, og træder ind i mit køkken. Der er ikke meget. Lidt skabsplads, et køle-fryseskab, 2 kogeplader og en miniovn. Alt hvad jeg har brug for, bortset fra at jeg ind imellem savner en større fryser og en rigtig ovn. Jeg får nemlig ikke bagt så meget som jeg gerne vil, når jeg kun kan bage 6 boller af gangen. Derudover er der også et lille bord, der kan slås op, på begge sider. Så der er faktisk også plads til at spise i køkkenet, selvom jeg tit ender foran fjernsynet når jeg er alene.


Fra køkkenet er der en dør ud til et mindre badeværelse. Det er ikke så spændende, så vi går direkte til døren ind til min stue/soveværelse. Langs den væg står min sovesofa. Den er som regel redt som seng, for jeg er så doven at jeg ikke gider at slå den ud og ind hver morgen og aften, og når jeg alligevel ikke er hjemme halvdelen af dagen, så ser jeg ingen grund til det. Ved siden af sengen står bogreolen som vi tager et nærmere kig på lidt senere.

Langs væggen på den modsatte væg står mit skrivebord, med en efterhånden ældre stationær computer. Det er som regel meget rodet med alt fra bøger, papirer, kamera, og diverse dimser og dutter. Derefter står der et skuffe/skabsting med et fjernsyn. Et gammelt stort et, som ikke kan meget andet end at tage imod tv-kanalerne. Jeg fik mine forældres gamle da jeg flyttede, og det er jeg super glad for. Fjernsynet står meget ofte tændt, men mere som baggrundsstøj og det er faktisk tit jeg ikke ser det der kører. Fjernsynets selvskab gør at der ikke er helt tomt herhjemme. Det var alligevel en omvæltning at flytte hjemmefra og så skulle være helt alene.

 På væggen ud mod køkkenet står et skab, som er "indbygget", det sidder i hvert fald fast. Over døren har jeg fået lavet en hylde til mapper, med skolesager fra de foregående år. Fra mit vindue i stuen har jeg udsigt ud over en parkeringsplads. Den er pænest om sommeren når der er blade på træerne, der står spredt ud over det hele.


Nu er vi så kommet til et lidt nærmere kig på bogreolen. Som I kan se har den det ikke så godt. Hylderne bøjer efterhånden ret meget, og der ligger flere bøger på tværs oven på de andre. De 3 hylder i ser her er dem med mine vigtigste og pæneste bøger. Dem som jeg vil kunne se på hele tiden.På den nederste hylde står en masse Bamse-blade. En hel del gamle på dansk, som jeg har fra min mor og moster, og en hel del som er fundet på kræmmermarkeder. Derudover har jeg også en pæn del på svensk, fordi de simpelt hen ikke kan fås på dansk mere, og da jeg var de der .9-10 år og var helt vild med Bamse, så måtte jeg jo læse dem på svensk. Derudover står der lidt blandet af natur-, koge- og spejder-bøger. På den næstnederste hylde er en lille smule studiebøger og en række dvd'er.

Ja, det var vist nok det hele hjemme ved mig. Nu fik jeg ryddet så meget op i sidste uge at jeg godt turde at vise jer rundt. Jeg håber at I nød fremvisningen.

1 kommentar :

  1. Det var en fantastisk rundvisning - rigtig godt fundet på med måden, du skrev det på - og billederne som understøttelse...:D
    Tak for det.

    SvarSlet