Bag om

Bloggeren
Navn: Kathrine
Alder: 25
Beskæftigelse: Landinspektør

Jeg er vidst helt generelt en meget almindelig pige, der forsøger at få styr på et arbejdsliv og samtidig finde tiden til at læse gode bøger. Jeg har holdt af at læse lige så længe jeg kan huske og hvad der startede med Ane-bøgerne udviklede sig hurtigt til at blive en stor interesse for fantasybøger efter mødet med Lene Kaaberbøls Skammerserie. 

Jeg læser både bøger på dansk og engelsk og har i løbet af 2011 virkeligt fået øjnene op for den verden af fantasybøger der findes på engelsk og at der er rigtigt mange bøger der henvender sig til et mere voksent publikum.

Når det kommer til genre så er jeg helt forgabt i fantasy. Det er og bliver min overall yndlingsgenre. Dermed ikke sagt at jeg ikke kan læse andet, for indimellem får jeg da også læst en science fiction bog eller en ungdomsbog. Noget jeg til gengæld ikke læser ret meget af er gys og krimi. Jeg kan slet ikke følge med på den krimi-bølge der er i hele norden. Den fungerer ikke for mig.

Hvis I vil i kontakt med mig kan det ske gennem kommentarsystemet eller på mail: kath.dkk(a)gmail.com – udskift (a) med et @.

Bloggen
Bøger på Tværs så dagens lys d. 6. december 2010 da jeg besluttede at det skulle prøves. Bloggen er en bogblog hvor jeg deler mine meninger om bøger og bogrelaterede emner.

Bloggen indeholder anmeldelser af de bøger jeg har læst. Som udgangspunkt er holdningerne mine egen og teksten er skrevet af mig. Er andet tilfældet fremgår det af anmeldelsen.

Anmeldelsespolitik
Når jeg skriver anmeldelser af bøger er det vigtigt for mig at udtrykke mig ærligt omkring bøgerne. Jeg vil derfor aldrig give en bog en super positiv anmeldelse hvis jeg slet ikke brød mig om bogen. I sådanne tilfælde vil jeg skrive hvad jeg ikke synes var godt og fremhæve nogle af de ting der fungerede. Som udgangspunkt er holdningerne mine egne og teksten er skrevet af mig. Er andet tilfældet fremgår det af anmeldelsen.

Er du forfatter eller fra et forlag og har en bog som du godt kunne tænke dig at jeg anmelder modtager jeg gerne anmeldereksemplarer, hvis bogen passer til mine interessegenre og jeg ellers synes den lyder god. Modtager jeg en bog til anmeldelse kan jeg til gengæld love at give en ærlig anmeldelse.

I er velkomne til at kontakte mig på mail hvis I har en bog I ønsker jeg skal anmelde.

Jeg tager ikke imod anmeldereksemplarer lige for tiden, da jeg ikke kan finde tiden til at få dem læst.

3 kommentarer :

 1. Hej Kathrine
  Jeg er selv en stor bogelsker, og sluger sådan ca. 2 boger om ugen.
  Jeg har kigget de bøger igennem som du har læst, hvoraf jeg selv kun har læst dem af Stephanie mayer, - bla. Vrandrende Sjæle, kan klare anbefales-.Ellers er jeg nok mere til gys, science fiction og psykologisk triller, især bøger af Dean Koontz og Stephen King er jeg en stor fan af,så er du på jagt efter noget uhyggeligt og nogle gange også okkult, kan disse to forfattere klart anbefales.
  Med venligst hilsen
  Gigi

  SvarSlet
 2. Hej Gigi
  Gys er bestemt ikke noget for mig. Jeg bryder mig ikke om når det bliver for uhyggeligt. Men skulle jeg på at tidspunkt alligevel begive mig den vej vil jeg huske de to forfattere.

  SvarSlet
 3. Hej Kathrine.
  Min debutbog udkommer d. 6. juni 2014 og jeg kunne rigtig godt tænke mig, hvis du ville lave en anmeldelse på den.
  Det er en børne- ungdomsbog.
  Hvis du er interesseret i, at hjælpe mig, så skriv til min mail: fyn-kp@hotmail.com
  Jeg giver gerne mere info via mail.
  Håber du vil hjælpe.
  Mange venlige hilsner
  Karina Palm
  Derefter

  SvarSlet