Så er man igang igen

mandag den 3. januar 2011

Første dag på uni efter nytår og jeg er allerede igen blevet træt af at rette i vores opgave. Det er meget frustrerende at komme op på uni efter at have læst hele opgaven igennem og faktisk synes at den er okay, og der så sidder et par stykker der er parat til at smide det hele ud og lave det om. Så er det jeg tænker, hvorfor har I ikke reageret noget mere tidligere på de ting. Nu sidder vi 10 dage før vi skal aflevere, og så synes I ikke at det er godt? Men det gik nu okay alligevel. Vi fik snakket strukturen igennem, og ændret den lidt, så den passer til projektet, og så ser det faktisk ret godt ud. Jeg glæder mig til få det hele samlet, så der er styr på hvor meget vi har skrevet. Der må maksimalt være 80 sider, og er lidt bange for at der er for meget. Endnu mere glæder jeg mig til at få rapporten printet ud og afleveret. Og når jeg så også har været til eksamen, så er der tid til at holde en lille uges fri, før det går løs med 4. semester.

Og så har jeg nok som en af de sidste personer i Danmark modtaget og oprettet NEM ID. Jeg er ikke så skepsis overfor den ordning som mange andre har været. faktisk bliver det rart at kunne tjekke netbank og sådan noget på andre computeren end den stationære der står her hjemme.

2 kommentarer :

  1. Det er klart en fordel at kunne bruge NemID på andre computere, men nemt er det ikke. Haha.
    Jeg blev tvunget til at oprette en i slutningen af november, fordi jeg ellers var nægtet adgang til netbank. NemID har gjort, at jeg tjekker min bank meget sjældnere end ellers - det er ærgerligt. Dumme nøglekort!

    SvarSlet
  2. tjaa, nu må jeg se. Jeg har jo ikke haft tid til at prøve det rigtigt endnu. Men jeg er stadig lidt positiv og tror på at hvis systemet videreudvikles så ville det være meget brugbart. Det er rart at der kun er en kode man skal huske for at komme ind på alle de der "vigtige" sider.

    SvarSlet