Blog Tour #2: Konkurrence - Den Sorte Ravns forbandelse

lørdag den 18. maj 2013Helle Ryding Blog Tour
Morganas Kilder og Klintespind

Dag 2
Konkurrence om Morganes Kilder #1 her på bloggen
Læs nye ukendte tekster hos Frk. Hyms

Frk. Hyms - Boglabyrinten - Læsehestens blog
Sus' bogblog - Bøger på Tværs


ß Stil spørgsmål direkte til Helle Ryding à
ß Klik på de grønne bannere à

Så er det tid til denne Blog Tours første konkurrence. Her har du mulighed for at vinde bogen "Den Sorte Ravns forbandelse" af Helle Ryding. Det er første bog i serien Morgans Kilder som er en serie fyldt med eventyr og masse af nordiske undertoner.

Læs anmeldelserne fra i går her: Frk. Hyms - Boglabyrinten - Læsehestens blog - Sus' bogblog - Bøger på Tværs

Du deltager i konkurrencen ved at logge ind i rafflecopter-boksen herunder med et navn og email (eller facebook). Email bruges kun til at kontakte vinderen. Derefter er der mulighed for at optjene lodder ved at gøre de ting der er angivet nedenfor. F.eks. skrive en kommentar til indlægget her med svar på spørgsmålet eller fortælle andre om blog touren på f.eks. twitter. Det er vigtigt at I husker at gøre det der står, da jeg ellers vil sortere lodder fra der ikke opfylder betingelserne.

Det er også muligt 'bare' at deltage med et enkelt og helt gratis lod. Bare klik på det gratis lod i rafflecopter boksen og så er I med.

Konkurrencen kører til og med d. 26. maj og vinderen offentliggøres d. 27. maj.
Alle med dansk postadresse kan deltage og vinderen kontaktes pr. email. Svarer vinderen ikke inden for 14 dage, trækkes en ny vinder.


a Rafflecopter giveaway

5 kommentarer :

 1. Historien om en moder af H. C. Andersen. Det er mit absolutte yndlings! Jeg læser den ikke så tit, den er jo ikke ligefrem munter, men jeg synes der er noget helt fantastisk smukt over den.
  Ellers synes jeg generelt nordisk mytologi er hyggeligt, jeg så Valhal sådan ca. 250 gange som barn, hvis ikke mere ;)

  SvarSlet
 2. Åh jeg synes den er svær, men jeg elsker mytologien om elverne. Hvorfor? Synes der er noget vildt fascinerende over det, uden at kunne sætte præcise ord på hvad.
  Men generelt elsker jeg bare nordisk mytologi :)

  SvarSlet
 3. Jeg har mange forskellige yndlings eventyr og sagn. Et af mine yndlings eventyr er "De Vilde Svaner" af H.C. Andersen. Som barn fik jeg tit læst hans historier op, og jeg kan stadig huske, hvordan eventyret om den smukke Elisa og hendes brødre, der blev forvandlet til svaner, gjorde stort indtryk på mig.

  SvarSlet
 4. Jeg må sige at den er svær. Jeg synes at mange nordiske eventyr/mytologi er er rigtig gode. Men jeg må at Helle Rydings bøger er blandt mine favoriter.

  SvarSlet
 5. Jeg har altid elsket Snedronningen af H.C.Andersen. Historien er så smuk, fascinerende og sørgelig.
  Rejsen, de to børn tager, er bare helt utrolig.

  SvarSlet