Husk at der stadig er mulighed for at vinde "Slettet"

onsdag den 8. maj 2013

Jeg vil blot minde jer om min lille konkurrence om at vinde bogen Slettet af Terri Terry. Der er ret god chance for at vinde. Bare log ind i rafflecopter-boksen (et navn og en mail er alt der behøves) og klik at I har kommenteret når I har svaret på spørgsmålet (det er ok bare at svare i en kommentar på det her indlæg) og at I følger bloggen på Bloglovin hvis I gør det (kender I ikke jeres bloglovin navn kan man skrive det ind under ens profil på bloglovin ellers er det ok bare at skrive en mail i feltet).


a Rafflecopter giveaway

5 kommentarer :

 1. Jeg har tilmeldt mig konkurrencen :) Men ville lige bemærke at jeg kom til at skrive min mail-adresse med .dk, når det skulle have været .com... så bare lige for at være på den sikre side, tænkte jeg lige ville skrive det :s

  SvarSlet
  Svar
  1. Super :) Den lille detalje skal jeg nok være opmærksom på hvis du vinder. Det vil jo være ærgerligt at vinde og jeg så ikke kunne få kontakt pga. en forkert email.

   Slet
  2. Jeg kan forresten ikke se at du har deltaget? medmindre det er med et andet navn end Sidsel?

   Slet
 2. Årh, det var ikke så godt. Så må jeg lige prøve igen :)

  SvarSlet
 3. Tror jeg er meldt som deltager, men nåede ikke at svare på spørgsmålet... haha, er da vist lidt af en spade. Må se hvad der sker:)

  SvarSlet