Konkurrence: Slettet af Teri Terry

onsdag den 1. maj 2013

Som jeg skrev i min anmeldelse af Slettet, så har Nyt Nordisk Forlag været så søde at sende mig et ekstra eksemplarer af bogen, så en af jer læsere har mulighed for at vinde den.

For at deltage i konkurrencen skal I svare på/gøre det der er listet i boksen herunder (Det er ikke nødvenligt at gøre begge dele for at deltage). Når der bliver bedt om ekstra information er det kun for at verificere jeres svar. Alle oplysninger I giver bliver kun brugt til at kontakte vinderen og alt slettes bagefter.

Konkurrencen er åben for alle med dansk postadresse og man kan deltage til og med onsdag d. 15. maj. Vinderen vil herefter blive kontaktet på mail.


a Rafflecopter giveaway

7 kommentarer :

 1. Uuh nu har jeg læst så mange anmeldelser af den - bliver simpelthen nødt til selv at eje den :3

  SvarSlet
 2. Tror jeg må sige en rigtig smuk solnedgang. Der er noget magisk over det.

  SvarSlet
 3. Den bog vil jeg rigtig gerne læse/eje. :)
  katrin@greencat.dk
  Knus Katrin

  SvarSlet
 4. Jeg har også overvejet holdtræning, for jeg tror, det giver en mere effektiv træning, end når man selv styrer det. Tror jeg må alliere mig med min søster, for jeg synes det er lidt grænseoverskridende at skulle alene til et hold første gang :) Men jeg tror, du har helt ret i, at det handler om at finde noget, der er sjovt. Jeg kunne i hvert fald mærke, at det gav mig rigtig meget at se en god serie imens jeg motionerede, for jeg brugte ikke lige så mange kræfter på at tænke "Åh, hvor går tiden langsomt" - for pludselig havde jeg været i gang dobbelt så længe som gangen før :)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Jeg ville nok vælge at stå på toppen af en klint og se ud over havet en sommermorgen ved solopgang. når vandet begynder et glitre og man mærker solen er det helt fantastisk.

  SvarSlet
 7. Hvis jeg oplevede at få alt slettet på hukommelsen, så ville jeg helt klart gerne opleve det øjeblik, hvor jeg kom ind i stuen hos min bedste ven, Per's forældre, og i lænestolen så mit livs pige (det var i 1969). Jeg blev forelsket på stedet - tabte mælet, hvilket ellers aldrig skete den gang - og i dag er vi så blevet "gamle" sammen. Inge, min livsledsager gennem 44 år.

  SvarSlet