Nyt layout

tirsdag den 29. november 2011

Det var egentligt meningen at jeg først ville ændre layoutet på bloggen d. 6. december som en slags fødselsdagsgave til bloggens 1. års fødselsdag, men jeg kunne ikke vente med at dele det med jer. Jeg er selv ret godt tilfreds og synes at den har fået et helt nyt udtryk. Der vil selvfølgelig komme lidt ændringer i løbet af de næste par dage for at få alt på plads.

Det er snart et helt år siden jeg startede med at blogge. Egentligt mest som et forsøg og jeg troede nok ikke helt på det. Det har så vist sig at være alt det modsatte og jeg er blevet rigtigt glad for at have det her sted op nettet jeg kan kalde mit eget, og hvor det kun er mig der bestemmer. Jeg vil gerne takke alle jer der læser med, for det er lidt hyggeligt at der i ny og næ ligger en lille kommentar, selvom det på ingen måde betyder noget for om jeg blogger eller ej.

4 kommentarer :

 1. Tillykke med det nye layout - og det kommende jubilæum :-)

  Ind imellem er der bare brug for lidt forandringer, og den er dejlig lys og let.

  SvarSlet
 2. Tak skal du have. Det er mærkeligt at der allerede er gået et år. Jeg synes ikke at det er så lang tid siden jeg startede bloggen.

  SvarSlet
 3. Næh, jubilæum - skal vi så have røde sodavand'er? ;)
  Tillykke - også med det nye fine layout :)

  SvarSlet
 4. Mange tak. Jeg tror det bliver lidt svært at dele røde sodavand ud gennem cyperspace - så desværre nej. Jeg ved ikke helt om det skal fejres på anden måde end det nye layout.

  SvarSlet