Nyt på reolen #8: Fødselsdag mm.

lørdag den 3. maj 2014

I sidste måned skete der det at jeg fyldte endnu et år. Sådan en begivenhed fører tit lidt gaver med sig og i år var ingen undtagelse. Blandt disse gaver var de her skønne bøger:


Det enkle liv- skridt på vejen mod selvforsyning af Frank Erichsen
Det enkle liv - flere skridt på vejen mod selvforsyning af Frank Erichsen

Det er Bonderøvens to bøger om selvforsyning. Jeg så dem hos et vennepar for noget tid siden og forelskede mig specielt i den sidste bog der har et kapitel og bær. Efter min kæreste og jeg har købt denne her nedlagte går er jeg begyndt at drømme om en dejlig bærhave med alverdens lækre bær. Derfor var det helt oplagt at vi ønskede os disse bøger.

Som en ekstra fødselsdagsgave der blot ankom dagen efter dagen, fik jeg denne bog:


Paladin-profetien af Mark Frost 

Bøgen er modtaget til anmeldelse af forlaget Høst & Søn / Rosinante&Co. Da de skrev og spurgte og jeg ville anmelde bøger var jeg ikke i tvivl om at den første måtte være Paladin-profetien. Den anden bog i serien er lige udkommet, men jeg har siden denne første bog udkom haft lyst til at læse den. Jeg er også så småt begyndt på den og det virker lovende.

Da følgende bog dumpede ned i postkassen i går, slog mit hjerte en lille saltomortale af bare begejstring. Jeg har glædet mig så meget til at læse denne bog og var slet ikke forberedt på at jeg fik den tilsendt, så det var en dejlig behagelig overraskelse. Når der så oven i købet også ligger en fin lilla kuvert med et brev der starter med "Kære Kathrine....", så blev jeg ekstra glad.


Cirinos fortælling af Nick Clausen

Cirinos fortælling udkom i går, så den her helt frisk. Det er faktisk ikke fordi jeg har den store ide om hvad bogen præcis handler om, men siden Ordkraft sidste år, hvor Nick Clausen fortalte om bogen har jeg haft sindsygt meget lyst til at læse den. Jeg tror også bare at jeg vil kaste mig ud i læseoplevelsen uden at læse ret meget mere om den. Det eneste jeg ved er at det er noget med en safir-fisker.

Bogen er forresten også et anmeldereksemplar fra Høst & Søn / Rosinante&Co. Tusind tusind tak for begge bøger. Jeg glæder mig til at få dem læst og anmeldt.

2 kommentarer :