Spoken word: Look Up

tirsdag den 13. maj 2014

Spoken words. Er det noget I kender til?

Jeg har hørt et par enkelte spoken word optræneder, men har aldrig rigtigt lagt noget i det. Første gang jeg rigtigt hørte om det var til Ordkraft 2013, men det var kort og jeg hørte vist ikke rigtigt efter. Da jeg var til Book Eaters Convention i Odense tidligere i år, var der også et ret langt indslag om spoken word. Igen var jeg ikke super interesseret og startede da også med at gå rundt og kigge på en masse andet, men på et eller andet tidspunkt fangede de min interesse. Jeg satte mig ned og lyttede. Lyttede til Peter Dyreborg der fortalte om hvad spoken word og poetry slam egentligt er. Lyttede da Peter Dyreborg selv opførte et par spoken word og lyttede da danmarksmester Sara Hauge fortalte nogle skønne spoken words. Jeg blev interesseret og syntes at det var en interessant måde at formidle litteratur på.

Alt dette kom jeg igen til at tænke på da jeg så denne video. En spoken word video der handler om at se op fra skærmen og se verden omkring os. Jeg synes den er utroligt rammende. Derfor deler jeg den også med jer her. Kig med hvis I har lyst :)

2 kommentarer :

  1. Svar
    1. Ja jeg synes den har fat i noget rigtigt. Ikke at vi skal droppe alle sociale medier og computere, men ind i mellem er det måske meget sundt at lukke helt ned og se hvad der sker lige omkring en selv.

      Slet