Top Ten Tuesday: Series I Haven't Finished

onsdag den 26. september 2012

Jeg springer med på bølger og forsøger mig med "Broke and the Bookish's" Top Ten Tuesday feature. Hver uge er der et nyt emne til en top ti liste.


I denne uge er temaet: Top Ten Series I Haven't Finished.
Jeg tolker emnet som serie jeg ikke har læst færdig, fordi jeg simpelt hen ikke kan komme igennem dem eller ikke har synes om dem. Serie som jeg ikke har læst færdig fordi de sidste bøger ikke er udkommet tæller jeg altså ikke med.

Bøgerne står i tilfældig rækkefølge, omend de tre første er de serie jeg har det allersværest med. 

Arven af Christopher Paolini
Jeg har læst de to første bøger, men jeg måtte kæmpe mig igennem den anden, og derfor har jeg ikke læst de sidste bøger. Det var bare ikke lige min smag.
Sookie Stackhouse/True Blood af Charlaine Harris
Det gik godt i starten, sådan ca. 5 bøger, men det begyndte egentligt at kede mig lidt. Jeg startede med at læse 6. bog, men gik i stå kort inde i den. Nu har jeg efterhånden opgivet serien selvom jeg har både nr. 6 og 7 stående på hylden
Nattens Hus af P. C. Cast og Kristin Cast
Lidt samme historie som med True Blood. Jeg har læst til og med 5. bog, men er herefter gået i stå. Begge serie handler om vampyrer og måske kom jeg bare til et punkt hvor jeg ikke skulle læse flere middelmådige vampyrbøger.
Den hvide præstinde af Trudi Canavan
Jeg læste den første bog, Auraya, på dansk, men det var ikke en specielt god oplevelse. Det meste skyldes nok at bogen kun er 1/3 af den oprindelige bog og der derfor ikke var nogen rigtig afslutning. Jeg vil gerne give serien en chance mere på engelsk, men der kommer til at gå lidt tid inden. Jeg vil nemlig gerne læse "The Black Magican Trilogy" inden da.
Humaran af Sasha Christensen
Den første bog var som sådan god nok, men åbenbart ikke god nok til at jeg fortsatte på serien.
Wardstenen af Joseph Delaney
Jeg har faktisk læst de 3-4 første bøger og hvorfor jeg ikke er kommet videre er mig en gåde. Måske var de ikke helt mig, måske gik der for lang tid inden der kom en ny udgivelser, eller også var det noget helt tredje. I hvert fald her jeg aldrig fået læst videre og er heller ikke sikker på at jeg kommer til det - desværre, for jeg hører kun godt om den serie.
Lampens Børn af P. B. Kerr
En bog der blev købt på tilbud, men som aldrig satte sig så fast at jeg bare måtte have fortsættelsen. 
Den mørke tid af A. J. Lake
Faktisk kan jeg slet ikke rigtigt huske den her serie. Jeg kan se på min liste over bøger at jeg har læst de to første, men jeg huske dem ikke rigtigt. Det er nok også grunden til at jeg aldrig har færdiggjort serien.
Rigets Nøgler af Garth Nix
Jeg holdt rigtigt meget af hans serie om Abhorsen, og derfor skulle denne også læses. Jeg nåede kun til onsdag. Derefter gik der ret lang tid inden torsdag udkom og måske var bøgerne lige en tand for mærkelige til mig.
De ædle krigere af William Nicholsen
Den her serie er jeg faktisk ret ked af ikke at have fået læst færdig. De to første bøger var super gode, men den sidste bog i serien er aldrig blevet oversat. Jeg læste bøgerne før jeg læste bøger på engelsk, og her efterfølgende ved jeg ikke om jeg har lyst til at skifte sprog midt i en serie. 

2 kommentarer :

  1. Jeg havde det præcis på samme måde med Rigets Nøgler - jeg læste serien færdig, men jeg synes den var kedelig og virkelig underlig. Men jeg elskede Abhorsen-serien :)

    SvarSlet
  2. Jeg har læst den første Sookie S roman - men er så heller ikke kommet længere. Jeg har ellers hørt meget godt om Garth Nix serien - men den lever måske ikke op til det?

    SvarSlet