Bogmærker

onsdag den 3. august 2011

Med inspiration fra indlægget her på Gnuser's nest og her på Rebeccas Blog besluttede jeg at kreere et par bogmærker til den lille gave jeg skal have med i weekenden. På Rebeccas blog var der også en der havde linket til denne side, hvor der fint bliver vist hvordan bogmærkerne laves, og så var det jo bare at gå i gang. Jeg startede med at få lavet et par meget simple, og eksperimenterede lidt med størrelsen.

Første bogmærker i forskellig størrelse.
Den med ild, synes jeg har den bedste størrelse på 5 cm
Efter først at lave en der var alt for stor og så en der var for lille fandt jeg en passende størrelse, med en firkant der er 5x5 cm. Nu havde jo fået styr på hvordan de skulle laves og begyndte at lave dem lidt mere avancerede med øjne og tænder. Det gik fint, men så synes jeg også at jeg kunne udvide det lidt mere og lave mine helt egne, så først blev det til en zebra og så til en elefant. Dem er jeg ret godt tilfredse med, selvom bogmærkerne nok ikke er meget bevendt hvis bogen skal pakkes ned og transporteres i en taske eller sådan noget. Men søde er de, og hyggelige som en lille gave.

Fem små søde bogmærker. Zebraen og elefanten er jeg mest stolt af,
for dem har jeg selv fundet på.

Sådan ser de ud når de sidder i bogen.


6 kommentarer :

 1. Hahaha, awww, hvor er de gnuser! :D

  SvarSlet
 2. Ih, hvor er de søde. :D

  - Rebecca, breakingfree.dk

  SvarSlet
 3. Hihihi, hvor er de skønne! Jeg har også planer om at lave et par stykker, men har endnu ikke nået det. Ser ud til at det bliver i weekenden, hvor vejret alligevel er trist.

  SvarSlet
 4. Oh my god hvor er de søde - hvordan laver man sådan nogle? Nogen guide noget sted?

  SvarSlet
 5. Her er der en guide: http://nheilke.com/blog/?p=2628

  Den er lavet til dem hvor der er en trekant over en firkant. De dyr jeg har lavet har jeg brugt en firkant over firkant som grundskabelon. Så lader man bare den ene side der foldes ind være en firkant og så kan man klippe og forme den som man vil. Når man først har grundskabelonen er det kun fantasien der sætter grænser.

  SvarSlet