Nyt på reolen #16: Fine bogæsker og bøger

torsdag den 5. marts 2015

Februar har været sød ved mig og min bogreol. Tre nye bøger har fundet vej til hylderne.


Djævlens Lærling af Kenneth Bøgh Andersen har jeg vundet på Facebooksiden Den Store Djævlekrig. Selvom jeg har læst serien, så har jeg længe ønsket at de også stod på reolen, og nu har jeg en ekstra god undskyldning for at ønske mig de tre ændre og den femte bog når den kommer til efteråret.

Stålhjerte af Brandon Sanderson er et anmeldereksemplar fra forlaget DreamLitt. Brandon Sanderson er en af mine yndlingsforfattere, og med Stålhjerte er det første gang han udkommer på dansk. Jeg glæder mig til at læse den, man er samtidig spændt på hvordan det er at læse en af hans sci-fi-romaner og så hvordan det bliver at læse ham på dansk. Det er jeg jo slet ikke vandt til :)

Skyggernes Bog af H.W. Klaris er et anmeldereksemplar fra forlaget Tellerup. Bogen ser fin ud, men jeg ved faktisk ikke ret meget om den. Andet end at jeg glæder mig til at læse den

Ud over disse tre bøger har tre andre bøger også fundet vejen hjem til mig. Der er tale om tre bog-æsker med the. Ja, jeg drikker faktisk ikke the, men æskerne er så fine, så jeg blev nød til at eje dem. Det var Louise Haiberg der gjorde opmærksom på dem på twitter og fortalte at de kunne fås på Nybo planteskole, og da jeg samme uge skulle arbejde mellem Nivå og Snekkersten var jeg lige i nærheden og kom til at køre ind forbi og tage disse tre skønheder med hjem.
Det er Basilur Tea books. De findes i 2 formater og i 2 serie. Den ene er Winter books (de store på mine billeder) og her er der 5 forskellige "bøger". Den anden serie er Love Story (den lille på mit billede) og her er der 3 forskellige. Begge serier fås både som store og små. Er i selv interesseret kan i se dem her, og det ser ud som om der arbejdes på en dansk side også.

13 kommentarer :

 1. Hvor er de bog-æsker bare super søde :) De er da ikke til at stå for. "Djævlens lærling" har nu set nævnt mange gange i den sidste uges tid på forskelige blogge og jeg må indrømme at jeg bliver mere og mere nysgerrig på hvad det er ham Kenneth Bøgh Andersen kan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ham Kenneth Bøgh Andersen kan i hvert fald et eller andet med ord. Facebooksiden Den Store Djævlekrig holder faktisk readalong med Djævelens Lærling her i marts under hashtagget #TilbageTilHelvede.
   Jeg er selv lige begyndt at lytte til lydbogen. Kenneth er selv oplæseren og indtil videre gør han også det ret godt.

   Slet
  2. Det kunne ellers være fint med en read-a-long af "Djævlens Lærling", men jeg er helt booked op med krimilæsning og en anden read-a-long ( #ViLæserHardy) denne måned, så det må vente lidt.

   Slet
 2. Åhhh, hvor er de bogæsker bare skønne! Og så er jeg tosset med te jo! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er super fine. Jeg bliver så glad af at kigge på dem.

   Slet
 3. Åh, jeg er virkelig betaget af dine tea-books - så flotte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også skønt at have så fine æsker til at gemme ting og sager i.

   Slet
 4. Hov!
  Sådan en te-bog har jeg også. Min ligner din lille og er købt i en ostebutik for et par år siden. Det er da de mærkeligste steder man kan erhverve sig sådan én! :)
  Jeg kunne godt tænke mig de store, du har også. De er rigtig fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. En ostebutik! Jamen der kan man bare se. På en eller anden måde giver det alligevel god mening. Sådan en ostebutik må være lidt af en specialbutik, så at de også har et special-produkt som the i bogæsker giver fin mening.

   Slet
 5. Hvor er de altså fine de bogæsker! Slet ikke til at stå for!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er de nemlig ikke. Normalt laver jeg ikke mange impulskøb, men her måtte jeg altså slå til med det samme.

   Slet
 6. Hvor er de bogæsker flotte! Dem må jeg ind og se nærmere på:-)

  SvarSlet