Klintespind bliver en trilogi

onsdag den 6. marts 2013

I mandags skrev Helle Ryding på sin hjemmeside at hendes serie Klintespind bliver en trilogi. Den første bog Serpina udkom i efteråret 2011, og anden bog Ulvepige var egentligt planlagt til udgivelse i 2012 som det afsluttende bind. Hovedpersonen Serpina er dog ikke til at styre helt og hun kræver sin plads, så derfor er Klintespind nu blevet til en trilogi hvor bogen Månebarn vil være sidste bog.

Samtidig er coveret til Ulvepige blevet ændret lidt og jeg synes ret godt om det. Jeg kan godt li at edderkommen er kommet på coveret i stedet for det røde øje, det virkede lidt malplaceret. Coveret til Månebarn viste Helle Ryding også og det er og rigtigt fint og meget roligt. Jeg kan godt li' at pigen med øjnene, edderkoppen, klinten og månen går igen på alle covers. Det skaber en god sammenhæng. Dog må jeg sige at coveret til Ulvepige stikker lidt ud i forhold til de andre ved at bruge der varme orange farver hvor de to andre er blålige og kølige. Coveret til Serpina er stadig min favorit lige nu.

De to sidste bøger, Ulvepige og Månebarn, udkommer desuden 24. maj 2013, så der er ikke så lang tid til mere.

2 kommentarer :

 1. Det var dog en faantastisk nyhed!
  Har ventet så længe på fortsættelsen.
  Forsiden til 3'eren er utroligt flot. De lyse lilla og blå farver kombineret med tåge, månen og svaler (?). Vildt fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg blev også vildt glad da jeg læste det. Jeg ville umiddelbart tro at det var svaner, men jeg er ingen fuglekender, så det tør jeg ikke gætte mere præcist på. Havde set dem som svaner første gang.

   Slet