Nyt om Skammerens Datter på Østre Gasværk

fredag den 29. marts 2013

Jeg har tidligere skrevet om at Østre Gasværk teater spiller Skammerens Datter 2 til efteråret. Hvad jeg ikke har skrevet før er at de samtidig laver en genopsætning af Skammerens Datter 1, så der er mulighed for at se eller gense den første inden man skal se den anden.

Grunden til at jeg skriver om dette netop nu er at billetterne blev sat til salg i går. Det betyder at der nu er mulighed for at sikre sig en plads til forestillingerne.

Skammerens Datter 1 spiller fra 7. november til 29. december 2013.
Skammerens Datter 2 spiller fra 29. oktober til 29. december 2013.
Billetter kan købes på gasvaerket.dk

Jeg har planer om at gense Skammerens Datter 1 inden jeg samme dag vil se Skammerens Datter 2. Desværre bliver det først ret sent i spilleperioden at jeg kommer til at se stykkerne da det hele skal passe sammen med hvornår det er muligt at tage helt til København.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Østre Gasværk Teater skriver om Skammerens Datter 2: 
"SKAMMERENS DATTER har taget landet med storm. 53.000 store børn og voksne så første del af Lene Kaaberbøls roman-hit få fantasifuldt liv i Østre Gasværks stemningsfulde scene.

NU kommer fortsættelsen, alle har ventet på: Dinas endelige opgør med Drakan og dragens orden!

SKAMMERENS DATTER 2 - det endelige opgør samler de sidste tre bøger i Lene Kaaberbøls Skammer-serie.

Tag med hele familien på sidste del af Skammerens Datters eventyr og giv jer hen til fantasiens dragende univers.

Mere gys og fryd, et gigantisk søuhyre og nye gribende sange med nordiske ur-toner. Endnu en magisk teateroplevelse med holdet fra Skammerens Datter 1 både på og bag scenen.

Gå ikke glip af det endelige opgør i SKAMMERENS DATTER 2!"
----------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg glæder mig vildt meget og kunne slet ikke lade være med at hoppe og og ned af glæde i går da jeg så at billetsalget var startet. Det bliver spændende at se hvordan de for de tre sidste bøger kogt sammen til en forestilling og så er jeg ret spændt på det gigantiske søuhyre. Jeg mindes ikke at der er sådan et i bøgerne - i hvert fald ikke et der har den store betydning. Men spændende bliver det.

Er der andre end mig der har planer om at skulle ind og se det ene eller andet stykke til efteråret?

6 kommentarer :

 1. Tak for tippet! Jeg skal helt sikkert se to‘eren, og jeg overvejer at give en billet i fødselsdagsgave til den veninde, jeg så den sammen med :-)

  SvarSlet
 2. Tak for tippet! Jeg skal helt sikkert se to‘eren, og jeg overvejer at give en billet i fødselsdagsgave til den veninde, jeg så den sammen med :-)

  SvarSlet
 3. Tak for tippet! Jeg skal helt sikkert se to‘eren, og jeg overvejer at give en billet i fødselsdagsgave til den veninde, jeg så den sammen med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt. Jeg har selv siddet og ventet utålmodigt den sidste måned fordi der til at starte med stod at billetsalget ville begynde 1. marts, hvilket det så ikke helt gjorde.

   Slet
 4. Ja, jeg glæder mig også. Håber dog på at møde lidt folk lidt før, ellers bliver det en lang sommer :) Men det skal nu nok gå.
  Har du været på Ordkraft før? :)

  SvarSlet
 5. Det er jeg nu også ret sikker på, og hey, ellers er internettet jo opfundet.
  Så bliver det da spændende. :)

  SvarSlet