Forberedelse til Kilimanjaro #2

søndag den 24. februar 2013

Billede fra Spejdersport
Så er der gjort endnu et indkøb som skal med på turen til Kilimanjaro til sommer. Der er tale om et par Sidas 3Feet såler til mine vandrestøvler.

Sidste år fik jeg nye vandrestøvler, og de er efterhånden gået godt til. I løbet af de sidste par måneder har vi snakket en del om, om vi burde investere i nogle ordentlige såler. Ofte er det jo sådan at man køber et par dyre støvler, men render rundt med standard-sålen, som ofte ikke er den bedste. Derfor er sålerne heller ikke decideret købt fordi vi skal afsted, men jeg vælger alligevel at skrive det om det, fordi fodtøjet jo betyder utroligt meget når man skal gå en masse.

I den seneste tid er de her såler med 3 forskellige svang-højder kommet frem og da de for nyligt begyndte at forhandle dem i Spejdersport tænkte vi at det var let at købe dem der.

Sidas 3Feet såler findes i en lav, mellem og høj udgave og for at finde ud af hvilken sål man skal bruge skal man vide lidt om hvordan ens fod er. I spejdersport har de en plade man træder op på og som viser ens fodaftryk. Ud fra formen kan man fastslå hvilken en af sålerne der passer. I mit tilfælde blev det en sål med mellem svang, en Sidad 3Feet Mid.

Da jeg kom hjem blev sålen klippet lidt til (min så er str. 39-41 og min støvle str. 40, så sålerne var lidt for store, men er beregnet til at skulle klippes lidt til). Derefter blev den placeret i støvlen og der kan mærkes markant forskal på de ny og gamle såler. Den nye såler støtter meget bedre i svangen og jeg glæder mig til at komme ud og gå rigtigt med dem for at prøve dem af. Indtil da kan i se denne lille video om sålerne:

 

1 kommentar :

  1. Ved ikke om det er et ekstra kapitel. Har læst det, men det er allerede i den bog jeg har :P

    SvarSlet