Konkurrence: Vind signeret udgave af Serpina

tirsdag den 17. januar 2012

Jeg havde lovet jer en konkurrence, fordi jeg er endt med to ens bøger og gerne vil give den ene til en der bliver glad for den og som gerne vil læse den. Derfor sætter jeg konkurrencen igang nu.

Præmien er bogen "Serpina" skrevet af Helle Ryding og hun har endda signeret den for mig. Serpina er første del af serien Klintespind og anden del udkommer i foråret i år. Der vil også være et par fine bogmærker med.Hvad skal man så gøre for at vinde. Jo det er skam ganske simpelt. Alt du skal gøre er at skrive en kommentar herunder hvor du fortæller hvorfor det netop er dig der skal vinde bogen. 

Sørg for at jeg kan komme i kontakt med jer på enten mail eller din egen blog, når I skriver kommentaren.

Konkurrencen slutter mandag d. 30. januar kl. 12. Herefter vil jeg finde vinderen som får besked om at sende mig en adresse. 

4 kommentarer :

 1. Mange tak :D Jeg håber at det er okay at jeg tilføjet din blog til min.

  SvarSlet
 2. Mig mig mig ;-)
  Jeg har længe gerne villet læse nogle af Helles fantasy-bøger, netop fordi de er krydret med de gamle folkesagn, så Serpina ville da være en ganske velkommen lejlighed til det.
  Derudover er det jo altid godt med noget nyt og spændende læsestof i ferien, og den kan lige nå at komme med inden semesterstart ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg har lige læst den og den er virkelig god.. Ville elske at have den til at stå og pynte på min hylde. :)

  // Frk. Hyms

  SvarSlet
 4. Hvorfor jeg skal vinde? Jo, jeg har kigget på Serpina, lige siden man kunne forudbestille den på nettet. Jeg vil umådelig gerne læse den, men enten er der ikke lige penge nok i sparegrisen til, at den også kan komme hjem på hylden, eller også kommer der hele tiden andre (også gode) bøger i vejen.
  - Så hvis jeg vinder ville det være dejligt endelig at se Serpina stå på hylden derhjemme, klar til at blive læst! (:

  -Rikke

  SvarSlet