Ekstra julegave fra BG + juleferie

onsdag den 21. december 2011

Ja, i dag dumpede der en fin pakke fra Odense Centralbibliotek ind af døren og gæt engang..................... Jeg har vundet en konkurrence på boggnasker. Der er tale om bogen Blodsøstre af Pernille Eybye. Dejlig med en ekstra uventet julegave her lige inden det er tid til at tage afsted på juleferie hos svigerfamilien. Om jeg selv beholder bogen eller forærer den til min søster er dog ikke helt afgjort endnu. Jeg er i tvivl om den er noget for mig, og jeg ved egentligt heller ikke om det er en min søster vil læse. Forsiden synes jeg okay om, men den næste bog i serien har altså en meget skræmmende forside. Manden med det skræmmende grin er altså lidt uhyggelig. Men nyd nu forsiden på Blodsøstre:


Derudover er det også blevet juleferie. Altså sådan rigtigt. I går var jeg oppe til den sidste eksamen og anden del af mit semester var oppe i dag. I aften skal vi spise sammen og fejre at 5. semester er overstået, at vi er halvvejs i studiet og at det er jul. I dag er det jo faktisk solhverv, så det kan også være at det er det vi fejre. Vi havde en vejleder for 2 år siden der gjorde meget ud af at ønske godt solhverv når vi andre sagde god jul. Mine eksamener gik forresten fint og alt er bestået, klaret, overstået og slut. 

Nu skal der holdes ferie og julen og nytåret skal nydes i fulde drag nu hvor der hverken er projekt eller eksamener i januar jeg kan bekymre mig om.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul, og god juleferie til dem der holder det.

4 kommentarer :

 1. I lige måde! Min juleferie starter først fredag eftermiddag, men SÅ skal der også jules og slappes af - det bliver skønt :-)

  Håber du får mange gode gaver - gerne af den firkantede slags ;-)

  SvarSlet
 2. Så må du have en god juleferie fra fredag af.

  SvarSlet
 3. Nøj en lækker gave :-) Jeg kender lidt til Pernille, så jeg har været så heldig at høre lidt om den undervejs i skriveprocessen, og jeg synes den lyder ret spændende. Jeg har ikke selv fået den læst endnu, men det er helt sikkert noget jeg skal have gjort på et tidspunkt, så hvis ikke den er noget for dig eller nogen du kender, så kan jeg godt hjælpe dig af med den ;-)
  Rigtig god jul og godt nytår til dig og tillykke med eksaminerne :-) Jeg har en enkelt i januar, så jeg kan bruge julen på at læse op, men forhåbentligt får jeg også tid til at læse lidt andet :-)

  SvarSlet
 4. Jeg kan rigtig godt lide dit nye layout. :)

  Det er desuden altid lækkert med en ny bog til samlingen. Jeg synes, at bogen lyder ganske interessant. Jeg vil give dig evigt ret i, at andet bind bærer et meget skræmmende cover!

  Godt gået med din eksamen, og rigtig god jul og godt nytår! :)

  SvarSlet