Nyt på reolen #1: Hvad december bragte

mandag den 13. januar 2014

Jeg har valgt at jeg i år vil begynde at vise de bøger frem jeg køber, modtager, vinder eller på bøger der på anden vis ender på min reol herhjemme. Jeg starter denne serie af indlæg med lidt julegaver og vundne bøger. Jeg har nemlig været forholdsvis heldig her i december og vundet flere forskellige bøger.De første tre er alle vundet i konkurrencer:
 • Soulfinders Crystal af Joss Stirling - vundet i Rosinante&Co's advents-konkurrence på facebook. Der er 2 eksemplarer af bogen, da jeg vandt en til både mig selv og en ven. Jeg regner med at det andet eksemplar skal hjem og bo ved min søster hvis hun vil have den. Jeg har hørt meget godt og serien, men har ikke læst nogle af bøgerne selv. Det er jo tredje bog i serien, men jeg mener at have læst at de sagtens kan læses uafhængigt af hinanden. Er der nogle der kan bekræfte det? Eller vil det være bedst at læse de to første først?
 • En flænge i himlen af John Green - vundet i adventskonkurrence på Skrivepulten. Jeg har jo efterhånden læst rigtigt meget om denne bog, og nu har jeg så også muligheden for at læse den selv, så det er jo skønt.
 • Igors Æblehave af Bjørn Harvig - vundet gennem Rejsejulekalenderen. Bogen er en beskrivelse af rejse på cykel igennem Østeuropa og hen over Kaukasus' bjerge helt til Iran – en cykelrejse på mere end 6.000 km. Bogen er desuden signeret, så der kan man jo ikke klage :)
Derudover har jeg faktisk været så heldig at vinde endnu en bog. Der er tale om Afsporet af Michael Katz Krefeld som jeg har vundet hos Boghjørnet. Bogen har jeg ikke modtaget endnu, så der er desværre ikke noget billede med her.
De næste 2 bøger er julegaver.
 • Fjendeblod af Lene Kaaberbøl - Femte bog i serien Vildheks.
 • 100 places to remember before they disappear - en dejlig bog med fantastiske billeder som jeg længe har kigget på. Da den så var på tidbud, tillod jeg mig selv at ønske mig den i julegave. 4 kommentarer :

 1. Sikke et skønt vinderheld, du har :) Og glæd dig til 'En flænge i himlen', den er fantastisk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har virkelig været heldig i december. Synes aldrig jeg plejer at vinde så meget på en gang. Jeg forsøger at glæde mig til 'En flænge i himlen' men jeg har hørt så meget godt om den og den er ikke normalt min genre, så jeg er lidt nervøs for at gå i gang med den. Men det skal nok komme på et tidspunkt.

   Slet
 2. Soulfinders kan godt læses hver for sig, men jeg vil klart anbefale dig at starte med nr. 1. Personerne går igen, og parret fra bog 1 går igen i bog 2 og udvikler sig lidt sideløbende, og det samme sker i bog 3. Så der er alligevel en udvikling undervejs, selvom den ikke er strengt nødvendig for at kunne forstå handlingen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så kan det godt være at jeg skal have fat i de første bøger også. Serien er jo også blevet rost til skyerne så det burde ikke være så slemt.

   Slet