Nyt på reolen #13: Lidt af hvert

mandag den 13. oktober 2014


Denne gang har jeg fået lidt forskellige bøger, som jeg gerne vil vise jer. Først og fremmest lavede jeg en deal med min kæreste. Han måtte bruge 160 kr på et anhængertræk til havetraktoren og jeg måtte til gengælg bruge 160 kr på bøger. Det blev hurtigt udnyttet og hjem kom de sidste to bøger  i Maria V. Snyders Healer-serie: Scent of Magic og Taste of Darkness.

Taste of Darkness havde oprindeligt fået titlen Taste of Death men forlaget synes vidst at den titel var lidt for morbid :)

Idolernes By af Lise Bidstrup har folaget Rosinante&Co været så søde at sende til mig. Det er en selvstændig fortsættelse til Spillets By, men hvor Spillets by handlede om reality shows, så handler Idolernes By om idoldyrkelse. 


De næste to bøger her er begge vundet.
This is Falling af Ginger Scott er vundet i en konkurrence Katja afholdt på twitter.
The Ocean at the end of the Lane af Neil Gaiman vandt jeg i sommers hos Skrivepulten - jeg glemte bare at få den med sidste gang :)


6 kommentarer :

 1. Åh – 'The Ocean at the End of the Lane' er bare SÅ god. Glæd dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også :) Har aldrig læst noget af Niel Gaiman før, så glæder mig til at se hvad det er for noget han skriver.

   Slet
 2. Åååh, "This is Falling" <3
  Hver gang jeg ser titlen, får jeg sådan lyst til at genlæse den. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da skønt.
   Jeg glæder mig også til at læse den :)

   Slet
 3. Skønt med så mange nye bøger! Skal du være med i Deweys readathon på lørdag og læse nogle af de nye bøger?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg ikke at jeg skal. Jeg er jo lige begyndt i nyt arbejde og er ret træt for tiden, så jeg tror ikke at jeg skal bruge en weekend uden søvn. Men det kan da være at jeg læser med uofficielt i et par timer.

   Slet