Indflytning på ny bogreol

lørdag den 16. august 2014

Da jeg flyttede skulle alle mine bøger selvfølgelig pakkes ned og flyttes med og stilles op igen. Denne gang har de dog fået noget mere plads at boltre sig på. Vi havde to reoler i Aalborg, hvor den ene primært var til skønlitteratur og den anden indeholdt en god blanding af hobby-bøger, skolebøger, mapper med skoleting, kogebøger og skøntitlerærer bøger.

Her i Rynkeby har jeg fået lov til at lave en hel reolvæg i vores kontor. Hele 4 reoler kunne der stå. Set var jeg i hvert fald overbevist om, men jeg havde ikke medregnet de få millimeter der er mellem hver reol, så vi måtte hen og save fejelisterne af på begge sider af reolerne - og så var der plads :).

Jeg startede egentligt med at sætte bøgerne op alfabetisk efter forfatterens efternavn. Jeg har aldrig haft mine bøger stående på den måde før, så det skulle lige afprøves. Resultatet så således ud:


Jeg brød mig ikke rigtigt om resultatet. Jeg synes de stod rodet og jeg kunne ikke rigtigt finde rundt i hvilke bøger jeg havde. Derudover var jeg virkeligt overrasket over hvor lidt mine bøger fylder i reolerne. Der er jo virkeligt god plads, hvilket jo kun betyder at jeg nu har en god grund til at købe flere bøger :)

Jeg besluttede mig for at tage alle bøgerne ned igen og starte forfra og så bare sætte dem op som jeg plejer. Tilfældigt og hvordan jeg nu lige har lyst til. Jeg har for første gang forsøgt at lave en video her til bloggen, så her kan i ser hvordan bøgerne kom på plads (bøgerne på de øverste tre hylder på den yderste højre reol, er min kærestes, så dem har jeg ikke flyttet rundt på).Efter videoen var optaget finpudsede jeg opstillingen af bøger lidt mere, rettede til og flyttede lidt rundt. Det endelige resultat blev således:


I den nærmeste fremtid vil jeg gennemgå mine hylder og give jer en ordentligt rundvisning. Jeg håber at I har lyst til at læse med.

8 kommentarer :

 1. Fed video! Det må være lækkert at have så meget plads til ens bøger. Hvor har du reolerne fra? Jeg synes at det er smart at man kan flytte rundt på hylderne som man har lyst til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Reolerne er Billy reoler fra IKEA i eg. De to til venstre er gamle og de to til højre er deres nye model. Det skaber lidt problemer at de har forbedret reolerne, når man som jeg gerne vil have flere hylder end der oprindeligt er i reolerne og ikke fik købt til de gamle før. De nye hyldeknægte passe ikke i de gamle reoler (men de nye hylder kan godt ligge på de gamle hyldeknægte). Heldigvis kan man ved IKEAs vareudlevering købe ekstra skruer mm, og der var hyldeknægte der passede til de gamle reoler. For hver dims man tager lægger man 2 kr. til røde kors.

   Slet
 2. Fedt med ekstra plads - det skal udnyttes :-D

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 3. Super flot bogreolsopstilling :) glæder mig som et lille barn til jeg kan pakke alle mine bogkasser op igen og sætte på plads

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det er også bare det bedste at pakke sine bøger frem igen. Hjemmet bliver bare lidt mere hjem når bøgerne er kommet på plads. Jeg føler mig i hvert fald altid lidt mere hjemme.

   Slet
 4. Hvor skønt med så meget reolplads. Især når der er plads til at udvide bogsamlingen! Jeg er misundelig ;-) Jeg synes, det er noget så hyggeligt at gå og nusse med bøger og sætte på plads.

  Jeg vil glæde mig til en tur i din bog reol, er der noget bedre end at tjekke andres bogreol ud? Jeg har i øvrigt planer om en lignende tur i min reol, når jeg lige får taget et par billeder eller ti.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan også gå i lang tid og nusse rundt med bøgerne. De skal jo gerne stå helt rigtigt og hver gang der kommer en ny bog til samlingen så kan det være at der flyttes rundt på en del andre.

   Jeg synes også det er ret hyggeligt at se andres bogreoler, så jeg vil da glæde mig til at se dine :)

   Slet