SMS fra Julemanden - Gratis SMS-julekalender

torsdag den 14. november 2013

De fleste af jer har nok bemærket af Kenneth Bøgh Andersen er aktuel med sin fantasyroman Julemandens Død- Nu kommer han med en SMS-julekalender der hedder "SMS fra Julemanden" - og den er endda helt gratis.
Har du været sød i år?
Dette og mange andre spørgsmål venter dig i denne julekalenderhistorie, hvor du modtager sms’er fra selveste Julemanden! Og hvor alt – alt - afhænger af dine svar ... Og som altid, når det drejer sig om julen, venter der en lille overraskelse til sidst ... Merry Scary X-mas!
Julekalenderen kan læses som en slags forhistorie til Julemandens Død, men kan også læses for sig selv. I får fat på den ved at sende en SMS med teksten JULEMAND til 1277, og så kommer der sms'er fra 1. december. Det er som sagt helt gratis og dette indlæg er på ingen måde sponsoreret. Julekalenderen er blot god ide som jeg gerne ville dele med andre. Læs desuden mere her hos Kenneth Bøgh Andersen.


Jeg har selv Julemandens Død stående herhjemme på hylden, men jeg kan ikke finde ud af om jeg tør gå i gang med. Jeg har derfor tilmeldt mig julekalenderen, så jeg kan få en forsmag på bogen og beslutte mig til om jeg tør gå i gang.

4 kommentarer :

 1. Ville da lige smide en kommentar om dit nye design. Det ser super fint ud. Er vild med dine 'bogstakke' i siderne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sidsel. Tusind tak for de fine ord. Det varmer.

   Slet
 2. Skønt layout! Jeg er helt og aldeles solgt til stanglakrids.

  Omkring "Julemandens Død" og en SMS-julekalender synes jeg rigtig godt om den originale ide. Om den så viser sig at være god, vil tiden vise. Jeg er ganske spændt. Rygtet siger, at "Julemandens død" er rigtig makaber. Mon den overhovedet fungerer som en julebog? Jeg tøver lidt med at finde svaret mellem bogens sider.

  majasol.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhhh, mange tak.
   Jeg tror ikke at man skal se Julemandens død som en julebog, jeg har dog hørt om nogle der faktisk tror lidt mere på julemanden efter de har læst bogen.

   Slet