Rainbow Spines Book tag

søndag den 21. september 2014

Jeg kan ikke have mine bøger sorteret efter farve på mine reoler. Det bliver simpelt hen for rodet når bøger i samme serie ikke kan stå ved siden af hinanden. Jeg synes dog at sådan en farveopdeling kan se super flot ud og derfor har jeg valgt at lave dette rengbuetag.

Tagget er lavet af ArrictineReads, men jeg har set det i flere forskellige slags udgaver, så jeg har også tilpasset lidt og lavet min egen form for regnbue. Oprindeligt skulle man vælge 7 bøger - en til hver farve, men i stedet har jeg forsøgt at lave en regnbue med flydense overgange mellem de forsellige farver. Det blev derfor til 22 bøger i alt.

Som I kan se af nedenstående liste så er der mange danske bøger af danske forfattere i blandt. Mine danske bøger er vidst mere farverige end mine engelske - i hvert fald er farverne mere klare/ensfarvede på bogryggene


Rød:
På den yderste ø (Josefine Ottesen) - Abhorsen (Garth Nix) - Ildprøven (Lene Kaaberbøl)

Orange:
Hermelinen (Lene Kaaberbøl) - De fire vinde (Helle Ryding) - Kimæres hævn (Lene Kaaberbøl)

Gul:
Bogen om Pippi Langstrømpe (Astrid Lindgren) - En flænge i himlen (John Green) - Dæmonernes by (Cassandra Clare)

Grøn:
Regnbuestøv (Helle Ryding) - Bogen om Børnene i Bulderby (Astrid Lindgren) - Mig og fyrene (Lena Eilstrup) - Blodsungen (Lene Kaaberbøl)

Blå:
Sølvhesten (Lene Kaaberbøl) - A Storm of Swords 1 (George R. R. Martin) - The resistance (Gemma Malley) - Isfuglen (Lene Kaaberbøl) - Viridians Blod (Lene Kaaberbøl)

Indigo:
Månebarn (Helle Ryding) - Pectus sten (Lise Bidstrup) - A Storm of Swords 2 (George R. R. Martin)

Violet:
Fjendeblod (Lene Kaaberbøl)

5 kommentarer :

 1. Det ser vildt fedt ud! Jeg drømte engang om at få min bogreol til at være farvekoordineret, men jeg kan slet ikke klare tanken om at skille mine serier ud ;)

  SvarSlet
 2. Det kan virelig være flot når en bogreol er farveindelt. Meeen, som Frk. Hyms også skriver, så ville jeg aldrig kunne skille mine serier ad.

  SvarSlet
 3. Hvor er det altså smukt! :'D

  SvarSlet
 4. Jeg synes at det ser så sjovt ud når farverne står sammen. Jeg har selv overvejet at prøve det. Men jeg tror at jeg vil blive for hurtigt træt af det, til at jeg gider at prøve det. Men det kunne være sjovt at prøve det med få bøger, for at se, hvordan det vil se ud.

  SvarSlet
 5. Mange tak allesammen.
  Jeg elsker også udtrykket i en regnbuereol, men ville aldrig kunne have bøgerne stående sådan permanent. Tror ikke jeg vil kunne finde rundt i dem når serier og bøger af samme forfatter skal skilles ad :)

  SvarSlet