Et dilemma

lørdag den 18. juni 2011

Jeg er super glad lige nu, for min opgave på uni er færdig. Den skal bare lige samles på mandag og så afleveres. Men det var slet ikke det jeg ville skrive om idag.

Jeg står lidt i et dilemma. Jeg ved ikke hvad jeg skal. Jeg har været bruger på siden Boggnasker i snart 4 år, og de sidste to år har der været afholdt et Boggnaskermøde midt i sommerferien, og det er her mit problem opstår. De sidste to år har været rigtigt hyggelige, og det har været sjovt at møde de andre, men jeg føler lidt at jeg i år er blevet "for gammel", eller hvad man nu siger. Mine interesser, ud over bøgerne har efterhånden ændret sig så meget fra de øvrige der tager med, fordi  jeg er flere år ældre. De yngste der skal med er vel omkring 13, et par stykker er lidt ældre nogle går i gymnasiet og så er der en enkel der "kun" er to år yngre. Når jeg er 21, så er der meget forskel, i hvert fald på mig og de yngste. Min hverdag handler om universitet, og alt hvad det indebærer, deres handler måske mere om konfirmation, eksamener fra 9. klasse eller valg af studie. Alle de ting er lang tid siden jeg har været igennem, og det føles ærligt talt som rigtigt mange år, selvom det kun er 2 år siden jeg afsluttede HTX og skulle vælge uddannelse.

Hvad skal jeg vælge? Hvordan skal jeg finde ud af hvad jeg skal?

Der er sidste svarfrist i morgen, så tiden er knap. Oven i det ved jeg faktisk heller ikke helt hvordan min kalender ser ud i august, og det kan derfor være svært at overskue om der er tid til at tage til Boggnaskermøde midt i det hele.

3 kommentarer :

 1. Hej Kathrine

  Jeg vil virkelig gerne have dig med :) Du er en boggnasker ligesom os andre, og selv om vores hverdag måske ser meget forskellig ud på nogle punkter, er der stadig vores glæde til bøger; en glæde som vi alle deler, og som mødet jo også helst skulle handle mest om :)

  Især fordi vi ikke er så mange tilmeldte, kunne det være rart at få dig med igen - du var jo også med sidste år, og det var rigtigt hyggeligt, synes jeg :)

  SvarSlet
 2. Jeg ved jo godt at det handler om bøgerne, men sidste år havde jeg alligevel en fornemmelse af at jeg lige var de par år ældre der gjorde forskellen for at jeg ikke var helt med på det hele. Men det er jo nok bare mig, og det er rart at i gerne vil have mig med. Nu skal jeg så bare beslutte mig.

  SvarSlet
 3. Du har også mulighed for kun at komme lørdag til Store bogdag, hvis det ikke er for besværligt

  Men forstår godt dit dilemma

  - Fabrin

  SvarSlet