Farvel

søndag den 22. januar 2017

Da jeg for lidt over 6 år siden oprettede bloggen her var det uden at vide ret meget om det at blogge. Det har været en fantastisk rejse og der er godt nok sket meget i løbet af de seks år. Både for mig personligt, men også i bogbloggerverdenen. Bogbloggerverdenen har vokset sig stor og med et skønt sammenhold. Det har været en sand fornøjelse at følge den udvikling.

For mig er jeg gået fra at bo alene og have masser af fritid til i dag at bo på stor gård med mand og barn og nu da min barsel er slut er tiden minimal. Ja selv da jeg var på barsel fik jeg jo ikke rigtigt skrevet noget herinde. Jeg får ikke læst så meget og når jeg gør så er lysten ikke sindsyg stor til at skrive anmeldelser og des lige. Jeg har gået og tænkt over dette i et par måneder, men selvom det er svært så har jeg besluttet at min tid i bloggerverden er slut for nu. Jeg har ikke hverken tiden eller lysten til at skrive videre her.

Inden jeg smutter helt vil jeg gerne sige tak til jer alle. Alle jer der læser med og kommenterer - det er så skønt at modtage beskeder fra jer. Alle jer andre bogbloggere - det har været en fornøjelse af lære jer at kende. Forfattere og forlagsfolk - I har været fantastisk søde og jeg er meget glad og stolt over at jeg har måtte anmelde bøger for jer.

Selvom jeg lukker bloggen forsvinder jeg nok ikke helt. Jeg vil stadig følge med hos andre bloggere og jeg lægger nok også et billede på instagram ind i mellem. En god blanding af bøger og baby. Derudover bruger jeg stadig goodreads og her vil der nok komme en slags mini-anmeldelser hvis jeg har brug for at skrive min umiddelbare mening og en bog.

Vi ses derude

6 kommentarer :

 1. Tak for din blog <3 Du vil blive savnet, men jeg forstår dig godt ;) Og jeg glæder mig til fortsat at følge med på Instagram og Goodreads :)

  SvarSlet
 2. Tak for din blog! Det har været hyggeligt at følge med! Og hvor er det nogle vidunderlige grunde til at stoppe (gård, man og barn! <3)
  God vind med alting fremover :-)

  SvarSlet
 3. Tak for din bloggertid, og al held og lykke med hvad der nu skal komme. Kan godt følge dig i at 6 år er lang tid, og at der måske skal være plads til andre ting i livet nu :)

  SvarSlet
 4. Tak for bloggen. Det har været hyggeligt at følge med. Jeg forstår dog helt klart også, hvorfor du vælger at lukke ned nu :)

  SvarSlet
 5. Det har været sjov at følge med. Held og lykke fremover :)

  SvarSlet
 6. Tak for de mange skønne år! Det har været hyggeligt at følge med. :0)

  SvarSlet