Nyt på reolen #20: Bogforum

onsdag den 9. december 2015

Så er det endnu en gang blevet tid til at se lidt på de nye tilføjelser til reolen herhjemme. Denne gang er det bøger som kom med mig hjem fra dette års Bogforum. Et arrangement som jeg for første gang deltog i, i år, men som jeg af uforklarlige årsager slet ikke har skrevet noget om endnu. Men måske det kommer senere. I første omgang får I i hvert fald lov til at se bøgerne.


De første to bøger er anmeldereksemplarer fra Tellerup. Dragons og Autum Twilight af Weis og Hickman er en genudgivelse af de første DragonLance bøger, men jeg glæder mig til at læse den, for jeg fik aldrig læst de bøger da jeg var mindre. Skyggesider af Christina Bonde udkom på bogforum og jeg glæder mig meget til at se hvad hun nu har fundet på. Det skulle være noget helt andet end Nattens Sanger, så jeg er spændt på handlingen - selvom jeg også er lidt bange for at læse bogen. Den virker uhyggelig og jeg er jo ikke så god til uhygge :)


Serien om De Sorte Troldmænd af Trudi Canavan har jeg kigget på længe. Jeg har egentligt læst den første bog på engelsk, men jeg tror at der er større chance for at jeg får dem alle læst, når jeg nu har dem på dansk. Jeg var jo i bund og grund ret glad for den første, så det bliver godt at komme videre i den serie.


Et af de oplæg jeg hørte på Bogforum var med Susanne Clod Pedersen. Hun har skrevet bøgerne Arnulf og Jomsvikingen der er de første to bøger i en længere serie. Jeg vidste det ikke da jeg kom, men for et par år siden kiggede jeg faktisk på historien om Arnulf og overvejede om jeg skulle læse den. Jeg havde på det tidspunkt lige været i Frederikssund og se vikingespil. Det viser sig så at vikingespillet er lavet med udgangspunkt i Susannes bøger. Dengang var bogen Arnulf delt i to; Arnulf og Veulf. Nu er de to bøger samlet til et og genudgivet en en vanvittig flot udgave i forbindelse med udgivelsen af Jomsvikingen. Efter hendes oplæg, var jeg nød til at gå over og købe et eksemplar af hver bog. De blev endda også signet og jeg er så glad for dem, for de er virkeligt pæne. Se bare ryggen på dem her:Alt var ikke lutter læsestof, for jeg har længe gået og overvejet om en af de fine malebøger skulle hjem til mig og bo. Det skete så på bogforum hvor Den Fortryllede Skov på magisk vis hoppede ned i mine poser sammen med noget at tegne med. Selvom jeg nu har bogen, så er det endnu ikke meget jeg har tegnet - måske det kommer senere - jeg håber :)


Alexias Fortælling af Nick Clausen er faktisk købt for lang tid siden - jeg har bare aldrig fået den vist. Det er efterfølgeren til Cirinos Fortælling, som jeg elskede, så derfor glæder jeg til at læse mere om Alexia.

2 kommentarer :

  1. Susanne Clod Pedersen bøger lyder altså bare så interessante, jeg kunne heller ikke stå for at få dem signeret ;) Desværre så jeg ikke da hun talte om bøgerne, det kunne ellers have været rigtig spændende, men hun fortalte lidt om dem, da hun signerede.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg glæder mig også meget til at læse dem.

      Slet