Bogbloggertræf 2015

onsdag den 7. oktober 2015

Nu fik jeg endeligt lidt tid og overskud til at få skrevet lidt til jer igen. Bloggen står vidst mere eller mindre stille lige for tiden. Grunden til det skal jeg nok komme med snarest muligt, men i dag handler det om noget helt andet. For 1½ uge siden stod min lørdag nemlig i bøgernes tegn da jeg tog en smuttur til Aalborg for at deltage i #Bogbloggertræf2015 arrangeret af Simone (Boghjørnet), Irene (Boghunden), Karin (Skrivepulten) og Rikke (Andrups Bookshelf).


Først skal der lyde en kæmpe tak til de fire arrangører. De har gjort det fantastisk og jeg tager hatten af for alt det de lægger i planlægningen for at vi andre kan få en god dag. Derefter skal der lyde en stor tak til alle de andre deltagere. Vi var 42 bogbloggere samlet og jeg synes det er ret vildt at vi kan samle så mange og jeg nød dagen i jeres selskab.

Egentligt startede bogbloggertræffet lidt tidligere for mig, da jeg ugen inden lige var et smut forbi Tellerups lager i Slagelse for at hjælpe med at få fragtet en masse bøger med til Aalborg. Jeg havde godt fået at vide at det var mange bøger, men jeg var stadig lidt overrasket over hvor meget de i virkeligheden fyldte i bagagerummet på bilen - godt det var den store bil :)


På selve dagen for bogbloggertræffet startede jeg med at køre ind til Odense og samle fire andre søde bloggere op. Det var dejligt med selskab i bilen, for sådan en køretur på små 3 timer kan godt være lang hvis man sidder alene. Vel fremme i Aalborg fik jeg afleveret alle bøgerne og de mange andre deltagere begyndte at dukke op. Der var velkendte ansigter iblandt, men der var også mange nye som jeg ikke havde set før.

Træffet startede og vi fik lov at komme ind og finde vores pladser. Alle med en af de fine lilla poser fra Tellerup. Vi fik også lov at åbne de pakker der lå på bordet og det afslørede at Nadia Plesner var træffets hemmelige gæst. Nadia er kunster og har haft lidt af en kamp for at lave den kunst kun gerne vil. Det er der kommet bogen Simpel Living ud af og hun fortalte levende om hendes oplevelser. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke tidligere har lagt ret meget mærke til den sag, men Nadias oplæg var spændende og vækkede min interesse.

Mens Nadia snakkede var der også dejlig frokost. Derefter var der god tid til lidt fri snak inden vi byttede pladser og det var tid til kage og endnu et oplæg. Denne gang var det forfatter Carina Evytt, der bl.a. har skrevet Den Fredløse. Hun fortalte om at skrive historier som forlagene ikke ville udgive, om endelig at blive udgivet, men ikke rigtigt sælge, om at være horror-forfatter og overgangen til også at være fantasy-forfatter.


Både Nadia Plesner og Carina Evytt gav sig tid til at skrive en lille krusedulle i vores bøger :)
Rikki fra forlaget Dreamlitt kom også forbi. Han fortalte lidt om det at starte et forlag op og hvad det giver af udfordringer og muligheder. Det synes jeg var ret spændende. Derudover havde han også lidt gaver med til os. Vi fik nemlig alle et eksemplar af Stålhjerte og Ildkamp af Brandon Sanderson. Jeg glæder mig så meget til at læse Ildkamp, for Brandon Sanderson skriver fantastisk.

Eftermiddagen fortsætte med en god debat hvor forskellige emner omkring det at være bogblogger blev vendt. Det synes jeg var super fedt. Jeg har selv blogget i mere end 5 år, men alligevel så er det rart at høre lidt om hvordan andre gør. Særligt fordi bogbloggerverdenen er vokset utroligt meget og at det nogle gange kan være svært at navigerer rundt i hvad man bør og må.

Til sidst sluttede dagen af med et visit fra den tidligere blogger Gitte der havde en lille konkurrence om billetter til Vild med Ord med. Derudover blev der uddelt endnu flere lækre bøger og vi kunne alle sammen slæbe flere net med hjem.
Det præcise indhold af bøger vil jeg skrive om senere. Så nu vil jeg slutte af med at takke de mange sponsorer der gjorde det muligt at vi kunne mødes og få så mange lækre ting med hjem.

DreamLitt - EgoLibris - Forlaget Facet - Forlaget Iris - Forlaget Punktum - Gads forlag - Gyldendal - Hr. Ferdinand - Jentas - Lindhardt & Ringhof - Modtryk - Mofibo - Osuma - People’s Press - Plusbog - Politikens Forlag - Rosinante & Co. - Tellerup - Turbine - Ulven og uglen - Alvilda - Book Eaters Convention - Christina Ingerslev - Saxo - Vild med ORD - Auto og møbelpolstring v/Børge Jensen

Endnu engang var det fantastisk at tilbringe en dag sammen med jer. Jeg glæder mig til vi ses en anden gang.

6 kommentarer :

 1. Tak for en virkelig hyggelig dag!
  Ærgerligt at vi ikke fik snakket mere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak for en virkelig dejlig dag. Vi må få snakket en anden god gang :)

   Slet
 2. Ej hvor fint at du hentede bøgerne fra Tellerup, så fik du et lille indblik bag om scenen til Bogbloggertræf :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det var så synd at 200 bøger skulle strande på Sjælland, så selvfølgelig ku' jeg køre forbi. Og så var det også lidt sjovt at være en lille bitte minidel med bag scenen.

   Slet
 3. Tak for en skøn dag – og godt selskab i bilen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde :)
   Det var så rart at I ville køre med. Det gør sådan en tur meget hyggeligere.

   Slet