Januar 2015

søndag den 1. februar 2015


Januar måned er fløjet afsted. Jeg har haft travlt på arbejdet og tilbragt mere tid i København end på Fyn. Januar har givet mig et andet hjem og det føles snart normalt at overnatte på hotel - over 1/3 af januars nætter har jeg nemlig ikke tilbragt hjemme hos mig selv. Jeg er glad for at arbejde, men nogle gange er det godt nok hårdt og jeg er træt når jeg er færdig om aftenen,

Men selv om januar har været travl, så har januar også været lig med læssevis af gensynsglæde.

I sidste weekend var jeg til julefrokost med mine gamle studiekammerater. Det var virkeligt hyggeligt og enormt rart at snakke med andre der står i præcis samme situation hvad angår det at være ny på arbejdsmarkedet og i landinspektørbrancen. Selvom det var over et halvt år siden vi rigtigt havde været sammen, gik snakken lystigt og det var en fantastisk aften.

I denne weekend fortsatte gensynsglæden, for jeg har været til Landinspektørernes Faglige Møde i Nyborg. Det er en årlig tilbagevendende begivenhed og tradition hvor en stor del af landinspektørerne i Danmark mødes, snakker, hører oplæg, netværker og fester. Jeg synes det er fantastisk at vi har sådan en begivenhed hvor vi lige kan sige hej til en masse man normalt ikke ser. I år var også mit første faglige møde som uddannet landinspektør. I sommers var vi 13 nye dimittender, og da vi mødtes nu er det lykkedes alle at komme i job. Jeg er fantastisk glad for at være en del af en årgang hvor det er gået så godt. Hvis der er nogen derude der sidder og overvejer hvilken uddannelse de skal tage, så kan jeg med sikkerhed anbefale landinspektørstudiet. Det var i hvert fald været det helt rigtige sted for mig.

Januar blev også måneden hvor jeg rykkede lidt mere ind på de sociale medier - jeg har nemlig oprette en facebook-side til bloggen. Så hvis I vil kan I nu også følge med derinde.
Der var lige en barrierer jeg skulle over, for normalt er jeg ikke ret god til at skrive noget på facebook. Jeg bruger mest siden til at se opdateringer fra andre og holde kontakten til f.eks. studiekammerater. Men selvom jeg privat ikke er den store bruger af facebook, så kan vi ikke komme ud over at det er nemt og smart og at snart alle bruge det, så nu syntes jeg også at bloggen skulle vise sin tilstedeværelse derinde.

Januars Bøger:
Jeg har fået læst én bog færdig i januar måned (Oprører af Louise Haiberg ). Derudover er jeg nået halvejs i en anden (Armageddon af Christina Bauer) og har hørt omkring 1 times lydbog.

5 kommentarer :

 1. Det lyder nu som en dejlig januar, trods arbejde, træthed og manglen på bøger. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, januar var nu alt i alt dejlig - især den sidste del :)
   Jeg elsker at kunne mødes med mine studiekammerater og at snakket flyder ligeså let som da vi sidst var sammen for ½ år siden.

   Slet
  2. Det er også fantastisk med den slags mennesker, hvor tiden bare ikke betyder det store. :)

   Slet
 2. Travlhed er tit dejligt! :-)

  laesehjoernet.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nogle gange er det fint at have travlt, men lige nu glæder jeg mig også til ferie.

   Slet