#bogbloggertræf i Aalborg

mandag den 29. september 2014

I lørdags begav jeg mig ud på en rejse tilbage til Aalborg. Grunden var at Irene, Simone, Karin og Rikke A havde været så fantastiske at arrangere et bogbloggertræf. Jeg havde glædet mig rigtigt meget til at møde mange af de andre søde bloggere og bare snakke bøger en hel dag. Og det blev virkeligt en helt fantastisk dag. Jeg har kun ros til arrangørerne, for det var rigtigt godt skruet sammen.
Jeg er elendig til at få taget billeder til sådanne arrangementer. Jeg har alt for travlt med det ser sker her og nu til at tænke over at knipse billeder. Der er derfor ikke ret mange billeder fra dagen her, men jeg er sikker på at der er masser af billeder på andre blogge og på instagram under #bogbloggertræf.

Programmet for dagen. Bemærk lige den enorme sponsorliste. Det er vildt imponerende :)
 Jeg startede min dag med at tage toget fra Odense til Fredericia hvor jeg havde aftalt fælleskørsel med Xenia. Med i bilen var desuden Tanja og Sidsel. Det blev en super hyggelig køretur med masser af snak. Vel fremme i Aalborg fandt vi den rigtige bygning og blev lukket ind. Vi var alt for tidligt på den, så vi måtte vente lidt inden vi kunne komme ind i lokalet. Det gjorde dog ikke noget, for snakken gik fint allerede fra starten. Der var kendte ansigter og nye at lære at kende.

Da vi endelig var klar til start blev vi mødt af et fantastisk fint dækket bord. På hver stol stod en pose med 2 bøger fra Lindhardt & Ringhof som Rikke M havde med til os. Bøgerne var specielt udvalgt til hver af os. Min pose indeholdt "Læserne i Broken Wheel anbefaler" af Katarina Bivald og "Billie" af Anna Gavalda. Derudover var der en læseprøve af "Shopaholic stiler mod stjernerne" af Sophie Kinsella.


Vi startede ellers dagens program med en dejlig frokost hvorefter arrangørerne havde forberedt en skøn overraskelse til os. Forfatteren Nanna Foss var ankommet og fortalte lidt om hendes nye bog Leoniderne. Det er hendes debutroman og jeg må sige at det er et ambitiøst projekt hun har søsat. Hun planlægger nemlig hele 9 bind i serien, så der er nok at se frem til. Ud over at Nanna Foss kom, så havde Tellerup også været så søde at sponsorere et eksemplar af Leoniderne til os alle sammen.


Vi legede en sjov omgang gæt og grimasser hvor det selvfølgelig var bogtitler der skulle gættes. Herefter kom forfatter Christina Bonde (forfatter til trilogien Nattens Sanger) på besøg. Hun fortalte os om hvordan hun har brugt os bogbloggere i forbindelse med udgivelsen af trilogien. Det var interessant at høre hendes side af historien og der blev sat godt gang i debatten om hvordan man skriver og modtager negative anmeldelser.

Mens Christina fortalte blev der åbnet op for et dejligt kagebord. Der var fire kager i alt, men særligt én kage tiltræk sig opmærksomheden. Rikke A havde lavet en flot bogblogger-HCAndersen-kage.


Efter forfattersnak og kage var det konkurrencetid. Vi blev delt i 4 hold og så var der ellers 4 opgaver der skulle løses. Bogserier skulle lægges i den rigtige rækkefølge, en bogforside var blevet klippet i stykker og skulle samles igen, vi skulle gætte eventyr ud fra gamle bogcovers og sidst men ikke mindst skulle vi balancere med bøger på hovedet. En rigtig sjov konkurrence. Mit hold endte på en fin andenplads. Vinderholdet vandt billetter til året bogforum.

Inden dagen sluttede helt var der en vaske ægte bookie bag til hver deltager. Jeg var noget overrasket over hvor mange bøger vi allesammen fik. Der blev flittigt kigget og byttet rundt og min pose med bøger endte med at indeholde disse skønheder:

 • Korgon - Det Magiske Sværd (Landet Armgard 1) af Ken Brerup
 • Sonjas Sidste Vilje af Åsa Helleberg, Katharene af Ole Clifford og Sabriel af Garth Nix. Alle tre fra forlaget Rosenkilde & Bahnhof.
 • Madam Salvatins Hemmelighed af Søren og Morgen Ellemose.
 • Tusindfryd af Kristina Ohlsson fra forlaget Modtryk.
 • Blandede Bolsjer af Hanne Jørgensen fra Skriveforlaget.
 • Torinoklædets Hemmelighed af Sam Christer fra forlaget Jentas. Jentas gav desuden også novellen Hunter af Chris Carter som e-bog til alle deltagere. 
 • Mellem to verdener af Aline Sax, Sne i September af Hjørdis Varmer og Dette er ingen dagbog af Erna Sassen fra forlaget Turbine.
 • Psyko Stuntman af Jon Zimsen fra forlaget Mellemgaard.
 • Huset i Himlen af Amanda Lindhout og Sara Corbett fra Gads Forlag.

Foruden bøgerne lå der en rigtig fin gave fra Mofibo - et gratis abonnement til deres ebogstjeneste pg en t-shirt. Liveboox har givet et gavekort på 100 kr. til deres udlejningstjeneste af e-bøger. Jeg glæder mig rigtigt meget til at afprøve de to steder og finde ud af hvordan de fungerer.

Følgende forlag og forfattere har også sponsoret bøger til os og der er helt sikkert nogle andre deltagere der er blevet glade for bøgerne fra dem: Politikkens Forlag, Rosinante&Co.,Valeta, People's Press, Iris, Alvilda, Virabooks, Maja S. Flak, Christian Møgeltoft, Kim Juul,

Hele bookie-bagen blev leveret i en pose fra Arnold Busck Hjørring, og jeg var lykkelig for at have det til at transporterer alle bøgerne hjem.

Til mad og kager skal Gris og Ko takkes for tilskud til kød, mens Postkiosken & KageDreams havde hjulpet med ting til de flotte kager. 

Tak til alle deltagere for en virkelig skøn dag. Jeg er så glad for at jeg havde mulighed for at tage med. I er skønne :)

Deltagerene var: Min forestilling om hvad paradis er, Stinchen, Woman who reads, Ajnat, Nenaskov, Bøgernes univers, Bachs bøger, Buch's Books, Readers Wall, Frk. Hyms, Breve fra Månen, The Small Wonders of Life, Boghylden, Borough of books, Paperback Casles, Flyv med mig, Kære dig, Sus' Bogblog, Xenia's bogblog.
Og arrangørerne: Andrup's Bookshelf, Boghunden, Boghjørnet, Skrivepulten

18 kommentarer :

 1. Det var rigtig hyggeligt at møde dig! Og du var altså også for sej til at balancere bøger på hovedet ;)

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det hyggeligt - elsker at mødes med ligesindede :-)

  SvarSlet
 3. Sikke fine billeder du har fået taget! :D

  SvarSlet
 4. Hvor var det fedt, du ville tage et lille gensyn med Aalborg og deltage i træffet. Jeg nåede desværre ikke rigtig at få snakket med dig, men du skal alligevel have mange tak for en rigtig god dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var skønt. Der var også mange at snakke med. Måske vi kan snakke mere en anden gang.

   Slet
 5. Uh du er heldig med de bøger fra L&R.... :) men ja tak for en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, jeg glæder mig til at læse dem.

   Slet
 6. Det var så skønt - og lidt af magien kommer igen gennem læsning af denne slags blogindlæg. Herlig dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det helt bestemt. Synes også at det er lidt hyggeligt at læse de mange beretninger,

   Slet
 7. Tak for en hyggelig dag i godt selskab :)! Håber, du kom godt hjem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :)
   Havde en fin tur hjem, selvom jeg tog mig selv i at tænke at jeg næsten var fremme da de sagde Hobro i højtalerne. For en kort stund troede jeg at jeg var på vej til Aalborg :)

   Slet
 8. Er også ret dårlig til at få taget billeder. Har alt for travlt med at være der :D
  Vi fik de samme bøger fra L&R :D Er også rigtig godt tilfreds!

  Hyggeligt at møde dig og tak for en god dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vel også okay bare at være der og nyde det engang imellem? Jeg har om ikke andet mange gode mentale billeder fra dagen.

   Slet
 9. Det var simpelthen så hyggeligt at møde dig igen, og denne gang nåede vi at få talt en masse sammen. Vi ses forhåbentlig til næste træf :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var super hyggeligt. Mon ikke vi ses igen? Jeg vil i hvert fald gerne til flere bogbloggertræf.

   Slet