Nyt på reolen #7: De første indkøb til Kindle

tirsdag den 22. april 2014

Så skete det! Jeg har brugt penge på digitale bøger!

Det er jo snart et år siden at jeg fik min kindle, men jeg har ikke før været ude at købe bøger til den. Jeg har generelt faktisk ikke brugt den super meget - mine rigtige bøger herhjemme trækker alt for meget i forhold til. Når jeg har læst på kindle har det været bøger der har været gratis eller bøger jeg har fået til anmeldelse. Det kan måske være derfor jeg ikke har fået brugt den så meget. Jeg tror at jeg bliver nød til at have nogle bøger jeg meget gerne vil læse på den før jeg kan få den her rigtigt gode fornemmelse.

Jeg har mange gange kigget priser på bøger til kindle, men hver gang er jeg blevet lidt nærig. Det der med at betale penge for en e-bog der bare kommer til at ligger på kindle og som man ikke kan tage ned og mærke på er lidt underligt. Og hvis prisen samtidig ikke har været så stor mellem kindle-udgave og fysisk udgave, så har jeg haft mere lyst til at købe den fysiske bog.

Det har jeg lavet om på nu og på bare én dag har jeg købt to bøger til min kindle:

Angelbound af Christina Bauer
The Way of Kings af Brandon Sanderson


Angelbound blev lidt af et impulskøb. Den stod som Daily Deal på Amazon. Jeg havde aldrig hørt om den eller set den, men den lyder super spændende. Derudover læste jeg en anmeldelse der bl.a. nævnte at der ingen trekantsdramaer er, og er der noget jeg virkeligt er træt af så er det når en pige ikke kan vælge. Derfor tog det mig ikke lang tid at klikke bogen hjem og til en pris på $0.99 (ca. 5 kr.) var det ikke så slemt at købe en ebog.

Min nye lyst til at købe e-bøger førte mig videre rundt på amazon. Jeg søgte efter nogle af alle de mange bøger jeg gerne vil læse, for igen, jeg tror jeg skal læse noget på kindle jeg virkeligt har lyst til. I min søgen fandt jeg The Way of Kings til $3.74 (ca. 20 kr.). Jeg har ellers tidligere forelsket mig i coverne fra den engelske udgave hvor bogen er delt i to, se billede herunder. Generelt kan jeg rigtigt godt li de engelske udgaver af Sandersons bøger - hvid baggrund og tegninger i grå og en anden bestemt farve. Derudover ville de passe super godt til mine udgaver af Mistborn trilogien. I denne omgang blev det dog kindle-udgaven der vandt. 20 kr. for en bog på 1000 sider er vel ikke galt, og på kindle vejer sådan en bog jo ikke ret meget :)

Mit valg faldt på en Brandon Sanderson bog fordi 1) den var billig, 2) jeg har hørt at denne her skulle være endnu bedre end Mistborn trilogien. Det gør mig selvfølgelig nysgerrig, eftersom Mistborn ligger temmeligt højt på min liste over yndlingsbøger for tiden.2 kommentarer :

  1. Åh ja, jeg er også uendeligt dårlig til at købe e-bøger. Jeg har en e-bogslæser, men har endnu ikke rigtig købt noget, på trods af, jeg har ejet den i to år, efterhånden..

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det virker bare ikke helt rigtigt at bruge penge på de bøger når de ikke fysisk kan ses og stilles på reolen. Jeg vil dog gerne bruge min kindle mere og kan især se fordele ved den om aftenen i sengen hvor der ikke behøves eksternt lys.

      Slet