En god dag i går

onsdag den 23. maj 2012

Som overskriften siger var i går en god dag. Jeg var til eksamen i mit bachelorprojekt og for første gang i meget lang tid var jeg ikke rigtigt nervøs. Det hele gik faktisk rigtigt godt og lige som det skulle. Jeg havde styr på min del af fremlæggelsen og til den individuelle eksamen havde jeg overblik over hvad der skete. Jeg fik sagt et par sætninger der gav mig lidt tid til at tænke og jeg fik sagt når der var noget jeg ikke helt kunne huske, så vi hurtigt kunne komme videre til noget andet. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, og måske en oplevelse der har vendt lidt rundt på mit forhold til eksamener.

Jeg har aldrig været glad for eksamener, men særligt de sidste år her på universitet har det ikke været sjovt. Jeg tror det skyldes en dårlig oplevelse ved projekteksamen på 1. semester og nu håber og tror jeg på at den gode oplevelse med eksamen i går kan rette op på det, så jeg fremover ikke bliver så nervøs.

Jeg fik 10, og det er jeg rigtigt godt tilfreds med. Emnet om matrikulær sagsudarbejdelse har været fint, men jeg må indrømme at være mere til den tekniske side af landinspektørfaget og derfor overraskede det mig også lidt at jeg kunne få den karakter. Jeg har ærligt talt ikke læst ret meget op siden vi aflevere projektet. Jeg er glad og nu er der fri indtil på tirsdag. Og fridage kan man jo godt bruge - især når vejret er så godt som det er for tiden.

Ud over den gode eksamen, var der en anden god ting ved i går. Jeg fik en mail. Det i sig selv er ikke usædvanligt for der kommer som regel flere mails i løbet af en dag. Men mailen var et brev hvor der stod:

"Din ansøgning om optagelse til kandidatuddannelsen i Landinspektør med specialisering i opmåling og kortlægning pr. 1. september 2012 er hermed modtaget. Du er optaget på ovennævnte kandidatuddannelse, hvis du har bestået den adgangsgivende bacheloruddannelse inden den 1. september 2012."

Det er ret fantastisk først at bestå bachelorprojektet og så få meddelelse om at man er optaget på kandidatuddannelsen. Det eneste jeg nu mangler er at bestå det kursus der er i juni, og så har jeg en plads. Jeg tror at det bliver rigtigt godt.

Det var alt for nu. I må have endnu en dejlig sommerdag derude. 

4 kommentarer :

 1. Stort tillykke både med den flotte karakter men også optagelsen på kandidatuddannelsen :)

  SvarSlet
 2. Fedt! - stort tillykke med både bachelorprojektet og optagelsen på kandidaten. Lige nu gad jeg godt, at det var mig der var færdig med bacheloren, men det må vente til næste år ;-)
  Jeg har lige et 4. semesters projekt, jeg skal have ud af verden, inden sommerferien og alle bøgerne (de hyggelige) venter på mig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Held og lykke med projektet.
   Glæder mig også til den rigtige sommerferie hvor der rigtigt bliver tid til at læse de sjove bøger.

   Slet