Dommedagskulten af Robert Muchamore

torsdag den 14. juli 2011Dommedagskulten
Org. titel: Divine Madness

Serie: CHERUB 5
Org. serie titel: CHERUB 5

Robert Muchamore

316 sider

People'sPress Jr. - 2008
Org. udgivet i 2006


For at undgå spoilers, læs først bøgerne: Ilddåb, Narkobaronen, Arizona Max & Dødsstødet.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kan i huske James’ første mission? Den hvor han er med til at forpurre Help Earths planer om et miltbrand angreb. Nu er de på spil igen. Denne gang er man på sporet af en tæt forbindelse mellem Help Earth og den religiøse dommedagskult Survivors. CHERUB sættes på sagen. James, hans søster Lauren og Dana bliver sat på missionen, hvor deres opgave er at infiltrere Survuivors og finde den omtalte forbindelse. Missionen er klassificeret som højrisiko, bl.a. fordi Survivors hovedkvarter ligger langt væk fra almindelig civilisation og på grund af de særlige former for hjernevask som kulten benytter sig af.

De 3 keruber får nok at se til. Mens de bor i kultens kollektiv udsættes de for et meget højt pres og James og Lauren finder ud af at det er vanskeligere at modstå deres tankekontrol end først antaget. Det bliver en kamp for overlevelse, der kræver alt hvad agenterne har i sig.

Læs bogen og følg med i deres nervepirrende eventyr.

Help Earth: Er en terrororganisation, hvis mål er at ”bringe en ende på det miljøsvineri de multinationale korporationer og de politikere, der støtter dem, har udsat vores planet for”.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Der er bare noget specielt underholdende ved de her bøger. Egentligt synes jeg ikke at de er helt realistiske i forhold til hvad CHERUB-agenterne udsættes for. Til gengæld er alle tingene vildt godt beskrevet, så man får en følelse af at det rent faktisk godt kunne være sandt. En af de ting der virkede meget realistisk og skræmmende på mig var Survivor organisationen. Den måde hvorpå de udføre deres hjernevask og tankekontrol er helt utrolig effektiv. Jeg tror ikke at der er mange mennesker der kan stå imod og bevare sin egen holdning.

Bogen er fantastisk spændende og har sine helt egne overraskelser. Nogle gange bliver bog dog lidt for forudsigelig. F.eks. de steder hvor missionen er lige ved at gå i vasken og de snakker om at trække sig tilbage og der så lige pludselig sker det som er nødvendigt for at missionen skal lykkedes.

Anmeldelsen er tidligere postet på Boggnasker.dk

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bøger i serien: CHERUB

Bøger i serien: CHERUB (Aramov)


Ingen kommentarer :

Send en kommentar