Game of Thrones: Sæson 2 på TV3

fredag den 28. december 2012

Egentligt er det jo en gammel nyhed, men TV3 viser anden sæson af Game of Thrones til næste år. Helt præcis sendes det første afsnit lørdag d. 5. januar.

Jeg ved ikke helt om jeg kommer til at se den i fjernsynet. Jeg vil egentlig rigtigt gerne, men jeg er ikke særlig god til at følge serier, og være hjemme eller huske at tænde fjernsynet hver gang der kommer et nyt afsnit. Derudover vil jeg gerne have dvd'en og så kan jeg jo næsten ligeså godt vente med at se sæsonen til jeg har den.

Min læsning i serien har også stået lidt stille. Jeg har læst de to første bøger i begyndelsen af året, men har så holdt lidt pause fra det. Selvom jeg rigtigt gerne vil læse videre, så vil jeg også gerne have oplevelsen til at vare så længe som muligt. Jeg ved jo også godt at der går lidt tid før de sidste bøger i serien udkommer, og jeg vil helst ikke ende med at skulle vente flere år på at læse dem uden at have andet at læse. Jeg tror dog at jeg snart går i gang med tredje bog. Den har været med mig på juleferie, men jeg fandt ikke lige tiden til at gå i gang.


1 kommentar :

  1. Den kan jeg ellers godt anbefale :-)
    Vi har købt HBO Nordic af samme grund (ok, ikke kun pga. GoT-serien, men det var en af de vigtige grunde), og jeg regner også med at købe sæson 2 på dvd, når den udkommer i foråret.

    SvarSlet