Smagsprøver på efterårets teateroplevelser

onsdag den 27. juni 2012

Mit efterår ser godt ud i forhold til teateroplevelser. Den står på hele to af slagsen.

I efterårsferien skal jeg ind og se eventyrteatrets musical "Valhal". At tage i eventyrteatret har været en tradition for min mor, min søster og jeg i rigtigt mange år. Faktisk er det til efteråret 19. år vi skal ind og se deres forestilling, så for mig er det ikke rigtigt efterår hvis jeg ikke har været i teatret. Musikken er en meget vigtig del af teateroplevelsen og den fylder meget i tiden bagefter. Ofte hører jeg musikken fra de forskellige forestillinger for at mindes dem og opleve dem igen. Det er utroligt hvor musik kan gøre for hukommelsen. I år er det muligt allerede at nyde musikken nu. Eller i hvert fald et enkelt nummer, og det lyder rigtigt godt og giver indtryk af en god forestilling. Jeg glæder mig. Se musikvideoen til sangen "Jokul" her:




Anden teateroplevelse er "Skammerens Datter" der opførste på Østre Gasværk hele efteråret. Jeg skal først ind og se den til november, men jeg glæder mig allerede rigtigt meget. I lørdags var jeg til Tordenskjoldsdage i Frederikshavn for at fejre Sankt Hans. Hvad jeg ikke vidste var at Amalie-Marie Nybroe Fjeldmose, der skal spille skammerens datter i teaterstykket på Østre Gasværk, kom og sang en sang fra forestillingen. Det var rigtigt sjovt at hører en sang allerede nu og det fik mig til at glæde mig endnu mere til jeg skal se teaterstykket. Det har også givet mig en gevaldig lyst til at genlæse bogen igen, så historien kan være i frisk erindring. Sangen der hedder "Se Mig i Øjnene" kan høres her:

4 kommentarer :

 1. Jeg var også vild med de to første bøger i serien. Rigtig meget endda. Men så gik det bare ned ad bakke, da jeg læste Fragile Eternity.

  Radiant Shadows veksler imellem Det Mørke Hof og Det Høje Hof, som begge er mine favoritter, og det lyder også til, at du er glad for disse, så du bør helt sikkert læse den. Karaktererne er også dejlige. Devlin. <3

  Tja, jeg er ikke helt sikker på, at den bliver oversat, men nu kan jeg også bedst lide at læse bøger på deres originalsproget. :)

  SvarSlet
 2. Jeg vidste slet ikke, at hun har sådan en smuk stemme - dejlig sang. Nu får jeg endnu mere lyst til at se forestillingen, så det håber jeg også, at jeg når. Valhal har jeg til gengæld ikke hørt om før, men den vil jeg da lige overveje. Tak for tippene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt lige at få en smagsprøve, selvom man bare får endnu mere lyst til at se det lige med det samme. Jeg kan bestemt anbefale eventyrteatret. Deres forestillinger plejer at være gode.

   Slet
 3. Nå, jeg vidste ikke, at du var i gang med serien på dansk. I så fald kan jeg godt forstå, at du gerne vil læse resten på samme sprog. :)

  SvarSlet