Mød Josefine Ottesen i Aalborg (og Århus)

tirsdag den 5. juni 2012

Josefine Ottesen holder i forbindelse med udgivelsen af "I vendernes vold" et arrangement på Svendborg bibliotek. Det sker på udgivelsesdagen d. 15. juni kl. 14:30, hvor man vil kunne opleve flere ting der har relation til bogen. Der vil bl.a.være en rideopvisning og man kan høre om hvordan man riderene trænede deres heste.

Har man ikke lige mulighed for at komme til Svendbog, fordi man f.eks. bor i Jylland, så er der en anden mulighed for at møde Josefine Ottesen og høre hende læse op af "I vendernes vold". Der vil også være mulighed for signering af bøger bagefter. Hun besøger Salling i både Århus og Aalborg fredag d. 22. juni.

Salling i Århus: kl. 15-16

Salling i Aalborg: kl. 18-19

Det er skønt at se at hun tager lidt mere rundt i landet og jeg håber på at jeg kan tage til Salling den fredag aften.


4 kommentarer :

 1. Hej Katrine.
  Mange tak for din kommentar, det er utroligt dejligt at hører fra en der selv har været det samme igennem som jeg overvejer.

  Må jeg spørge hvad du gjorde mht. lejlighed? Jeg har nemlig ikke mulighed for at købe noget - så skal skrives op til noget kollegie/studiebolig og det er måske lidt sent for det, hvis jeg skal kunne få noget til studiestart.
  Derudover går nogle af mine tanker også på at jeg forlader min vennegruppe jeg har opbygget her, for at få en ny i Aalborg, men når uddannelsen er færdig regner jeg stærkt med at flytte tilbage til købehavn igen og så står man lidt uden nogle ordenlig vennegruppe igen?! Har du gjort dig nogle tanker om det?

  SvarSlet
 2. Flyttede du ind i kollegie/studiebolig da du kom til byen så? Eller hvordan gjorde du med bolig?

  SvarSlet
 3. Ah, så forstår jeg bedre. Jeg mente heller ikke, at man kunne erstatte den karakter, man får på sit eksamensbevis. Åndssvagt, egentlig, for så er det jo ikke noget reelt billede på, hvad man kan. Men det er så hvad dét er. Jeg må bare håbe, at jeg ikke får en karakter, som trækker hele gennemsnittet ned... x)
  Tak for svaret! :D

  SvarSlet
 4. Hej. Jeg fandt din blog via facebook (BUBBLO (Børne/ungdomsbog-bloggere)

  SvarSlet