Bachelorprojektet i hus - eksamen venter

torsdag den 3. maj 2012

Så kom dagen endelig. Dangen hvor bachelorprojektet var klar til aflevering og lå fint og nytrykt i deres mapper. Det holdt hårdt her til sidst og med alle weekender fyldt med planer har der ikke været meget overskud til alt muligt andet. Det håber jeg at der kommer nu.

Projektet er afleveret, så nu gælder det bare en eksamen om små 20 dage - og afslutningen af 6. semester med kurset i hele juni. Når det er overstået så har jeg en Bachelor i landinspektørvidenskab. Det lyder nu meget godt, men det er også lidt vildt. Jeg synes ikke at det er mange dage siden at jeg tog til Aalborg for første gang med alle mine ting og fik nøglerne til min første lejlighed. Det er lidt svært at forstå at der faktisk snart er gået 3 år. Tiden er gået så hurtigt og det skyldes nok mest at alt at jeg har nogle fantastiske studiekammerater.


3 kommentarer :

 1. Tillykke! Så venter sommerferien lige om hjørnet :-)

  Skal du så i gang med jobsøgningen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, men sommerferien må vente til juli, der er lige et helt kursus der skal klares inden.

   Jeg venter lige et par år endnu med jobsøgningen og snupper en kandidat efter sommerferien. For at man kan arbejde som landinspektør så skal man have kandidaten også, så det kan jeg lige så godt tage med når jeg nu er i gang med at læse.

   Slet