Alt for stresset

tirsdag den 29. marts 2011

Den ide jeg havde i fredags om at skrive anmeldelser af Kaaberbøls bøger i løbet af denne uge er nu officielt skudt i sænk. Der er simpelt hen ikke timer nok i døgnet til alle de ting der skal nås. Det er rettere sagt kun en ting der skal gøres: 4. semesters, 1. dels projekt skal færdigøres og afleveres på fredag.

Jeg husker ikke at jeg på noget tidligere tidspunkt i mit liv har været så presset og haft så travlt op mod en aflevering, men fakta er at der er rygende travlt og at der mangler mange ting på den rapport. I går var jeg på uni fra 8:30-23 og i dag har jeg været der fra 8:30-20, hvorefter jeg har lavet lidt mere herhjemme i et par timer. Så der er ret travlt og jeg har ingen forventninger om at det bliver bedre i morgen, eller torsdag.

Jeg er så stresset lige nu at jeg har svært ved at lægge mig ned og slappe af uden at ryste over det hele, og i dag var der så travlt så jeg selv i frokostpausen troede at jeg skulle synde mig at spise min mad. Stresset er måske et meget stort ord at bruge, for det er ikke noget der betyder så meget, når det bare er over en kortere periode.

Lige nu glæder jeg mig bare til på fredag når opgaven er afleveret og jeg med god samvittighed kan hente nøglen til den nye lejlighed.
Jeg vil på forhold undskylde for den manglende aktivitet i denne her uge, men jeg skal nok vende tilbage når der igen er faldet ro over mig.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar