Oktober 2015

søndag den 8. november 2015

Tiden går sørme hurtigt og jeg nåede næsten ikke at opdage at oktober blev til november. Men det er ikke destro mindre sket og kalenderen fortæller mig at det allerede er d. 8. november. Men hvad er oktober så gået med?

Jo, jeg har været til bryllupsreception for en kollega. Presset en meget stor mængde æbler til most, så vi nu har ca. 40 liter liggende i fryseren. Vi måtte sågar tænde den store fryser i garagen for at få plads til måde most og bær fra tidligere på året. Jeg har været i Eventyrteatret og set Fugl Føniks og jeg har været til et par familiefødselsdagen. Sidst men ikke mindst har jeg været på den skøn forlænget weekend med kæresten i Silkeborg. Så nu har jeg været på Himmelbjerget og gået en masse rundt i skovene omkring Silkeborg. Efteråret er nu en virkelig smuk årstid med fantastiske farver i naturen.

4 kommentarer :

 1. Det lyder altså skønt med hjemmepresset æblemost :-)
  Vores fryser er pt. fyldt med blandt andet hyldeblomstsaft fra i sommers. Elsker at lave et glas om vinteren, når det er koldest, og drømme om sol og sommer :-)

  Mvh.
  denlillebogblog.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hjemmepresset æblemost er lækkert :). Det er første gang vi prøver det, men det er helt sikkert ikke sidste gang. Fantastisk måde at bruge mange æbler fra haven på.

   Slet
 2. Åh, Fugl Føniks er sådan en god fortælling<3

  blogklubben1.wordpress.com

  SvarSlet