November 2014

torsdag den 4. december 2014

Endnu en måned er forsvundet med lynets hast og jeg har slet, slet ikke læst eller blogget nok. Mit arbejde fylder stadig meget. Alt det nye man skal forholde sig til hele tiden gør at jeg er træt når jeg kommer hjem og ikke rigtigt får åbnet en bog. Jeg savner det lidt, men mon ikke det kommer når jeg vænner mig til det her rigtige arbejdsliv? Det håber jeg.

November er ellers en måned der har stået i familiefødselsdagenes tegn. Hele 4 stk er det blevet til. Den seneste stod vi selv for da min kæreste blev fejret i søndags til en kombineret brunch-fødselsdag og arbejdsdag. Det var super dejligt med den hjælp vi fik til bl.a. brændehugning.

Arbejdsmæssigt har november budt på udfordringer. Jeg har været på natarbejde for første gang. Fire nætter i træk målte jeg op på s-banen mellem København H og Vesterport. Det var en speciel oplevelse og ret mærkeligt at vende op og ned på døgnet på den måde. Jeg fik i hvert fald svært ved at finde ud af dagene for hvilken dag er det nu lige når man står op 3 gange i løbet af en enkelt dag? Det hårdeste tror jeg dog var at vende døgnet tilbage igen. Så fredagen på kontoret var hård at komme igennem og jeg tog vidst også lidt tidligere hjem. Ellers så er jeg så småt begyndt at tage ud på egen hånd - eller sammen med vores målemedhjælper. Det betyder at jeg så har ansvaret for det vi nu skal lave. Det var lidt skræmmende den første gang og jeg drømte flere gange at det ville gå helt galt. Jeg lavede tjeklister og dobbelt tjekkede at alt var med og så gik det i sidste ende ret godt alligevel - det håber jeg i hvert fald. Vi har endnu ikke haft så meget tid til ret faktisk at kigge på målingerne.

I forhold til bloggen, så står det hele ret stille - jeg undskylder og håber at det bliver bedre. Jeg har i hvert fald et par anmeldelser jeg skal have skrevet.

Jeg håber at I har haft en skøn november. Nu skriver vi december og så er det jo snart jul. Kan I have det godt.

PS. I får lige lidt billeder af en jernbaneoverkørsel og mig i mit arbejdstøj.2 kommentarer :

 1. Åh nyt arbejde tager altid masser af tid og kræfter, men jeg er sikker på at du nok skal se at du klarer det hele fint på jobbet, og finder ro og en god rytme igen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Indtil videre går det jo sådan set også meget godt. Jeg bliver bare så træt, men jeg vænner mig nok til det på et tidspunkt, så jeg kan få overskud til læse lidt mere og lave alt muligt andet. Måske hjælper det også når dagene igen bliver længere og det ikke mere er mørkt både når jeg kører om morgenen og kommer hjem om aftenen.

   Slet