Hvordan følger I bloggen?

fredag den 26. april 2013

Hej med jer kære læsere
Jeg har et lille spørgsmål til jer som overskriften også siger lidt om. I den seneste tid har jeg gået og overvejet om de muligheder jeg har for at følge bloggen er gode nok og hvad I læsere egentligt foretrækker. Så spørgsmålet er egentligt:

Hvordan følger i bloggen her? eller hvordan vil I foretrække at følge den?

Der har været mange rygter i år om at Google Friend Connect bliver lukket ned til juli. Efter hvad jeg har googlet mig frem til så sker det ikke. Der er Google Reader og ikke GFC der forsvinder, så alle de følger med via GFC kan stadig gøre det. Tendensen hos Google går dog mod at GFC måske på sigt skal lukkes, så det er måske godt nok at se sig om efter andre muligheder.


Jeg bruger selv Bloglovin til at følge de blogs jeg læser og det er jeg ret godt tilfreds med. Jeg ved også at nogen af jer følger med der. Bloglovin fungerer ligesom GFC. Man har mulighed for at se om der er kommet nyt på alle de blogs man følger, så man kun behøver tjekke er sted for at følge med i det hele. Den har derudover også et smart lille plugin, til i hvert fald google crome, hvor man hele tiden kan se hvor mange ulæste indlæg man har på sin bloglovin side.

Follow Bøger på tværs

Derudover så har jeg hørt lidt om Blogkeen, men ved ikke helt hvordan det fungerer og hvor godt det er. Nogen af jer der bruger det?

2 kommentarer :

  1. Jeg fandt din blog :) Tager lige et link med videre, hvis det er ok ;)

    SvarSlet