Akhenatons Hemmelighed af P. B. Kerr

lørdag den 4. februar 2012Akhenatons Hemmelighed
Org. titel: The Akhenaten Adventure

Serie: Lampens Børn 1
Org. serie titel: Children of the Lamp1

P. B. Kerr

319 sider

Modtryk - 2006
Org. udgivet i 2004


Købte denne her bog på udsalg til 29 kroner. Havde ikke hørt om hverken forfatteren eller bogen før. Det var bare et af de dersens impuls køb, som man ikke fortryder.

Akhenatons Hemmelighed er første bind i serien om Lampens børn. De er skrevet af P. B. Kerr, som tidligere har skrevet bøger for voksne under navnet Phillip Kerr. Dette er hans førte forsøg med børnebøger, og jeg mener at det er lykkes utroligt godt. Det er en virkelig god historie og jeg glæder mig til at læse de næste i serien.

Handlingen:
Mennesker er skabt af jord, Engle er skabt af lys og Djinn'er er skabt af ild.

Denne forklaring får tvillingerne John og Philippa da de finder ud af at de ikke er mennesker men djinn'er. Djinn'er kan opfylde ønsker og der forklarer nogle af de mærkelige ting der i den seneste tid er sket omkring tvillingerne. Den sommer hvor de opdager deres krafter tager de på sommerferie hos deres onkel Nimrod. Han tager dem med på en lang rejse for at de kan lære at bruge deres krafter. Men det bliver alvorligt da de kommer på spores af Akhenatons hemmelighed....


Bogen er beskriver realistisk vores verden, men flettet sammen med et magisk univers. Den indrager historien, så når man læser den føler at det selvfølgelig er den måde tingene forgik på.
Jeg kan kun anbefale bogen til andre der kan lide en god fantasybog.

Anmeldelsen er tidlige postet på Boggnasker.dk

Ingen kommentarer :

Send en kommentar