Lige om lidt

fredag den 1. juli 2011

I tænker måske, hvad sker der lige om lidt? Og dem som før har været opmærksomme på hvad jeg har skrevet vil vide at jeg tager afsted på ferie. Eller idag tager vi bare til Sjælland for at overnatte der, så der ikke er så langt ind til lufthavnen. Men i morgen starter det hele sådan rigtigt med flyvetur og så skal vi mødes med resten af den gruppe vi skal rejse med.

Vi er 16 i gruppen, og heraf er der kun 4 mænd. Jeg blev lidt overrasket, havde troet at der ville være halv halv eller en lille overvægt af mænd, men det skal nu nok blive hyggeligt. Jeg kender deres navne, men mere ved jeg ikke, så det bliver spændende at møde dem og finde ud af gruppens sammensætning. Hvor gamle er de? Har vi noget til fælles? Der er mange spørgsmål i mit hoved lige nu.

Taskerne  er pakket, og vi er slet ikke i nærheden af at have de kilo med vi må. Min lille taske vejer lige omkring 10 kg, og Martins lidt større taske, men lidt fællesting vejer omkring 12 kg. Det er langt fra de 20 kg som er tilladt, så vi skal nok klare det og så er der ikke så meget for mulddyrene at bære på.

Lige nu sidder vi og kigger på lidt dansk fjernsyn, for når vi kommer til Marokko, går der nok lang tid før vi igen kan stene ved fjerneren. Det bliver nu også godt at komme ud og opleve en helt anden verdensdel og komme op og gå i nogle bjerge. Jeg er spændt på hvordan jeg selv vil klare turen og hvad jeg vil synes om at gå sådan fra sted til sted.

Når jeg kommer hjem igen, har jeg sikkert en masse at fortælle her på bloggen, så på genskriv, og vi ses.

2 kommentarer :

  1. Du må have en rigtig god tur. :) Det lyder spændende!

    SvarSlet
  2. God tur; jeg glæder mig til at høre om den, når du kommer hjem :)

    SvarSlet