August og September 2015

fredag den 9. oktober 2015

Pyha det er ved at være lidt tid siden jeg sidst fik skrevet om hvordan den seneste måned er gået og denne her er vidst også lidt sent på den. Men nu skal det være. Jeg skylder jer lidt en forklaring på at bloggen har været så stille de sidste par måneder.

Der er sket store ting og sager herhjemme. I starten af august fandt jeg nemlig ud af at jeg er gravid :) Og hvilken fantastisk ting at finde ud af. Det var planlagt, det skete bare meget hurtigere end jeg nogenside havde regnet med. Jeg har haft en eller anden naiv opfattelse af at det med at blive gravid skulle være vildt besværligt for mig. Det var det så ikke.


Nu var der så lige det at min far tog til Nepal med Beredskabsstyrelsen i 6 uger kort efter vi opdagede min graviditet. Derfor besluttede vi ikke at sige noget til nogen før han kom hjem igen. Jeg var nemlig ret sikker på at min mor ikke kunne holde hemmeligheden når hun først fik det af vide og jeg ville meget gerne selv fortælle det til min far. Mine forældre har nemlig gået og sukket efter børnebørn i flere år, men vidst nok affundet sig med at det ikke skulle være nu, efter jeg meget klart fik fortalt dem at jeg ikke ville høre spørgsmål og det hele tiden. Når det sker bliver jeg nemlig Rasmus-modsat og så vil jeg slet ikke.

Når med at vi skulle holde hemmeligheden så længe gjorde at jeg havde en ret travl weekend for 14 dage siden (samme weekend som bogbloggertræffet). Fredag havde vi Martins familie på besøg til aftensmad. Lørdag kom min far så hjem, men da jeg jo skulle til bogbloggertræf kunne vi ikke tager over og sige velkommen hjem med det samme. Det gjorde vi så til gengæld søndag morgen, hvor vi rigtigt fik overrasket min far, men måde besøg og nyheder. Min søster kom også den søndag så det var virkeligt rart at få det sagt til dem alle på en gang.

Indtil videre har jeg haft det utroligt godt og ofte lægger jeg slet ikke mærke til at jeg er gravid. Det eneste har været lidt ekstra træthed i starten, men det er stort set gået i sig selv igen på nuværende tidspunkt. Selvom der ikke har været mange fysiske forandringer så fylder det ret meget og i de sidste par måneder har jeg ikke rigtigt kunne finde ud af at skrive noget til bloggen. Der var jo så meget jeg gerne ville fortælle, men som stadig var en hemmelighed. Nu er det endelig ude og det er virkeligt rart.

Jeg har heller ikke fået læst så meget i de sidste måneder. Dels pga. en smule træthed og dels pga. manglende lyst. Det er så småt ved at vende nu og jeg håber at jeg snart kan få skrevet lidt anmeldelser af de bøger jeg endnu ikke har skrevet om.

Ud over overstående så har august og september budt på lidt blandede fødselsdage, en biograftur, en kollegas bryllup og en tur ved frisøren - noget som sidst skete for lidt over 2 år siden. Lidt over halvdelen af håret røg, så nu er det blevet dejligt kort igen, men kan stadig samles i en hestehale :)
Jeg har også været på firmatur til Århus med besøg på rådhuset og Aros. Desuden var vi også en tur på Dokk 1. Det sidste var ret interessant for mig og jeg nød at gå en tur rundt på det store bibliotek og suge indtryk til mig. Særligt børne- og ungdomsafdelingen på 1. sal fandt jeg ret interessant. Legepladserne omkring Dokken var også ret fine. Selvom selve bygningen var fin, så er jeg næsten mest imponeret over deres parkeringssystem. En parkeringskælder er ikke usædvanlig. Men at aflevere sin bil i en elevator det er noget nyt. Elevatoren kører selv bilen ned og stiller den på plads. Når man så skal hente bilen så bliver den automatisk fundet frem og kørt op med en af elevatorerne. Ret smart - selvom jeg også kan forudse en del ventetid for at få sin bil tilbage igen.

Det var vist alt for denne gang og opsummere mine sidste par måneder ret fint. Lige til sidst er det tid til et kig på de læste bøger:

August og Septembers bøger:
Det går ikke så godt med de der lydbøger. Efter sommerferien besluttede jeg mig for at lytte til Ringenes Herre, men det var vidst lidt af en forkert beslutning - for den er da godt nok kedelig. Kombineret med min øgede træthed i August så var det lidt af en pinsel af høre lydbog på vej hjem fra arbejdet. Det blev ofte en kamp for ikke at falde alt for meget hen og jeg opgav til sidst den kedelig lydbog. Siden da er jeg ikke kommet i gang med nogen anden.

Af fysiske bøger går det lidt bedre - men langsomt. Jeg har fået læst Skorpionbjerget af John Flanagan færdig. Derudover her jeg fået læst hele to andre - heldigvis skønne - bøger. Den første er Helgi Daner af Josefine Ottesen og den anden er Den Faldne Engel af Kenneth Bøgh Andersen.15 kommentarer :

 1. Iiih stort tillykke med den kommende lille bogorm. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. De første pixibøger er også allerede købt :)

   Slet
 2. STORT tillykke! Hvor bliver det spændende at følge med i :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Ja det er spændende, men også lidt mærkeligt. Må ind imellem minde mig selv om at jeg rent faktisk er gravid, for lægger ellers ikke ret meget mærke til det endnu.

   Slet
 3. Stort tillykke! :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er jeg altså glad på jeres vegne. Endnu engang stort tillykke! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også ret vildt - og tusind tak :)

   Slet