Gaven fra min Secret Santa

torsdag den 25. december 2014

En gang i november satter Frk. Hyms gang i en secret santa-leg blandt os bogbloggere. Ideen er at man får tildelt en anden blogger og skal sende en boggave og lidt godter til. Selv vil man også modtage en pakke, men hvem den er fra vil finder man først ud af når gaven kommer.

Jeg fik selv sendt min pakke afsted midt i december og kort tid efter lå der også en pakke og ventede på mig herhjemme, mens jeg var til julefrokost. Jeg har haft mange tanker omkring hvorvidt jeg skulle åbne pakken med det samme eller om jeg skulle vente til juleaften. Min kæreste sad dog ved siden af og mente at jeg skulle åbne med det samme, så det gjorde jeg. Og det tror jeg var en god beslutning når jeg tænker på hvor mange gaver vi havde at åbne i går. Jeg ville jo slet ikke have haft tid til at se ordentligt på min secret santa-gave hvis jeg havde åbnet den i går. Så jeg den blev altså åbnet for lidt tid siden og sikke en fin gave.


Michelle fra The Small Wonders of life havde pakket en æske med sand julestemning. Chokoladejulemænd, bolcher, julestjerner, julekugler, flag og snefnug. Midt i det hele lå selve pakken og her er hvad den indeholdt:


Bogen Prince of Thorns af Mark Lawrence

En bog jeg har ønsket mig i lang tid, så det er virkeligt skønt at have fået den hjem på hylden, så den snart kan blive læst.

Jeg synes at denne her secret santa-leg har været rigtigt hyggelig og jeg elsker at jeg på den måde i hvert fald endte med at få én bog i julegave. Min familie mener åbenbart ikke at jeg skal have bøger i julegave selvom der står masser af dem på ønskesedlen - men så er det jo godt at der findes andre glade bogfolk derude der kan forstå vigtigheden og glæden ved en god boggave :)

Jeg håber at alle i andre der har været med har fået sendt og modtaget nogle skønne gaver. Jeg er i hvert fald glad for at jeg var med. Glædelig jul :)

4 kommentarer :

 1. Hvor er jeg glad for, at du nød at være med :) Det er godt nok en fin pakke, hun har fået lavet til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare så fint et indspark til julen.

   Slet
 2. Jeg var også super glad for min Secret Santa og pakken hun sendte, den ramte så meget lige i øjet. :D

  SvarSlet