Små ekstra historier til Study-serien

søndag den 29. maj 2011

Jeg er jo som I nok ved blevet færdig med Maria V. Snyders Study-serie, og har herefter fundet et par små ekstrahistorier som jeg lige synes jeg vil gøre opmærksom på.

Assassin Study by Maria V. Snyder (Study-series #1.5)
Assasin Study er en lille kort historie om hvilke problemer Valek får da Yelena drager mod Sitia i slutningen af Poison Study. 

Power Study by Maria V. Snyder (Study-series #3.5)
I Power Study følger vi Ari og Janco efter de er blevet forfremmet til Valek næstkommanderende. De får et problem med en grøn ung soldat og en magiker fra Sitia. Læs her hvodan de klare den situation, når Valek er langt væk på en hemmelig mission for Yelena.

De er begge nogle små hyggelige fortællinger set fra en andens synsvinkel end Yelena. Især synes jeg godt om  Power Study, hvor man virkeligt oplever hvordan Ari og Janco mundhugges hele siden. Det er så hyggeligt at læse, fordi  man bare kan mærke hvor godt de to kender hinanden.

Til sidst faldt jeg også over en historie der hedder Ice Study, men der er ikke noget link til den fra hendes side. En søgning på google resulterede god i at jeg alligevel fandt den. Det viser sig at det er en historie for dem der får hendes nyhedsbrev og at den sidste del af den kommer sommeren 2011.

Ice Study by Maria V. Snyder (Study-series #4)
Ice Study handler om Yelena og Valek, og så noget med en ismåne, med hvad det helt præcist er ved jeg ikke endnu. Jeg har kun læst det første afsnit, men en ting er sikkert, det tegner til at blive en både spændende og udfordrende opgave for dem begge.

Har man læst hele Study-serien er de her historier en god måde at få lidt mere tid sammen med personerne. For som altid når en serie slutter vil man jo gerne vide mere, og her er så en mulighed.

Har man ikke læst dem endnu, så tjek mine anmeldelser og kom igang.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Bøger i serien: Yelena Zaltana----------------------------------------------------------------------------------------------

3 kommentarer :

 1. Jeg elsker ideen med at lave små sidehistorier til serier - særligt når forfatteren skriver så godt som Maria V. Snyder gør! :)

  SvarSlet
 2. Ja det er herligt, så forsvinder bogen ikke helt når sidste side vendes, og der er mulighed for at få lidt af sin lyst styret.

  SvarSlet
 3. Det lyder godt. Jeg skal også have læst hendes andre bøger 'Historien om Mira'. Jeg har netop læst 'Genfødt', og den var bare endnu bedre end 'Golak'. Er virkelig spændt på 3'eren. :) Har du læst den?

  'Den Store Djævlekrig' har jeg også lånt på biblio for nylig. Jeg er noget bagud i forhold til de danske forfattere. Det må der gøres noget ved. Heh. Føler jeg er den absolut sidste i min aldersgruppe der får læst dem. ;)

  SvarSlet