Efterårskonkurrence

mandag den 17. oktober 2016

Jeg havde egentligt tænkt at dette indlæg skulle have været oppe d. 30 september. Den dag blev Alma nemlig 6 måneder - det er slet ikke til at forstå at hun allerede er så gammel. På en måde er tiden gået hurtig, men på den anden side så føles det som om hun altid har været her. Vores lille pige er ikke så lille mere. Hun fylder min hverdag og det giver ikke meget tid til at læse - eller til bloggen, så derfor er dette også forsinket.

Da jeg var på bogforum sidste år fik jeg en bog med hjem til anmeldelse fra Tellerup. Nu - næsten et år senere - må jeg se i øjnene at jeg ikke får læst den bog lige med det samme. Og det er jo ærgerligt at den bare skal stå og samle støv på min reol. Derfor vil jeg gerne give en af jer muligheden for at vinde bogen.


Dragons of Autumn Twilight 
af Margaret Weis & Tracy Hickman
Første bog i DragonLance - Krøniker

Fra det fjerne nord rykker de frem – Drageherrerne med deres hære af skællede krigere. De er fortrop for Mørkets Dronning som vil underlægge sig verden én gang for alle.

En flok gamle venner bliver kastet hovedkulds ud i et eventyr der fører dem vidt omkring på Krynn. Gennem Mørkets Skov og elvernes land, til ruinbyen Xak Tsaroth og draconianernes dystre fæstning. Vandrer de i blinde mod deres egen undergang – eller leder ukendte magter dem på vej?


Og hvilken bog er bedre egnet end denne midt i dette efterår? Vejret er skiftet, så det er koldt og blæsende. Træernes er blevet flotte i deres gyldne og rødlige farver. Kastanjer falder ned, æbler plukkes og der laves most. Hvis jeg ikke have så travlt så havde jeg læst denne bog, men nu er der en af jer der kan gøre det i stedet.

For at være med i konkurrencen skal du skrive en kommentar til indlægget her og fortælle hvad du godt kan li ved efteråret. Du skal have en dansk adresse jeg kan sende bogen til og efterlade en email, så jeg kan komme i kontakt med dig hvis du vinder.

Konkurrencen slutter d. 17. november kl. 24:00 og jeg vil derefter trække en heldig vinder.

Tusind tak til Tellerup for bogen.

10 kommentarer :

 1. Jeg elsker de flotte farver i skoven, hyggen både udendørs og indendørs, sidde i sofaen efter en god gåtur med tæppe, varm kakao og så en god bog :D

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt lide tæpper, uldne sokker og hyggelig belysning.
  ireneejensen@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Jamen jeg elsker de flotte farver også hjælper det også at jeg har fødselsdag :D
  sannelarsen88@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Den lille smule bid i luften, farverne, at det bliver mørkt tidligt, græskar... Det hele :)
  kbpachniuk@gmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg kan godt lide at det nu igen er "tilladt" at ville hygge i sofaen med en god bog og varm kakao :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. glemte lige en e-mail : aksgk(a)hotmail.com

   Slet
 6. Hejsa
  Hvem blev den heldige vinder?
  Mvh og glædelig jul
  Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia. Nu prikker du til min dårlige samvittighed. Jeg har længe haft planer om at lave et kort indlæg med vinderen, men der er hele tiden noget der kommer i vejen. Jeg har dog fundet vinderen og sendt bogen afsted så lidt har jeg nået. Vinderen blev Kathrine :)

   Slet
  2. Dejligt at vinderen har fået bogen, tillykke til den heldige :D

   Slet