Foråret 2016 (marts, april og maj)

onsdag den 1. juni 2016

Jep, bloggen står stille, men jeg er pænt ligeglad. Alligevel vil jeg gerne fortælle lidt om hvad jeg har lavet her i forårsmånederne.

I starten af marts gik jeg på barsel. Det var pænt mærkeligt at sige farvel til arbejdet og vide at jeg ikke skulle derhen før om mange måneder. Jeg har ikke været så god til at læse i år, men da jeg startede min barsel satte jeg som mål at jeg skulle nå at blive færdig med A Dance with Dragons inden lillepigen meldte sin ankomst.

Påsken gik og min termin nærmede sig. 5. april var jeg sat til og jeg var overbevist om at jeg ville gå over tid. Jeg havde jo endnu ikke mærket noget il plukveer eller andet der kunne være tegn på fødsel. Men Alma ville de anderledes og ville bestemt ikke have fødselsdag i april. Derfor kom hun 31. marts og siden da er tiden gået hurtigt.

Det er helt vildt hvad der er sket på de 2 måneder. Hun er vokset og blevet meget mere opmærksom. Hun smiler og er begyndt at pludre lidt. Jeg synes på en og samme tid at hun lige er født og at hun har været her altid. Vi har haft hende med til konfirmation og overnatning på hotel. Hun var med til jubilarmiddag på efterskolen (det var her jeg mødte Martin) - tænk at det allerede er 10 år siden vi gik der. Hun har været med på familiebesøg og vi har haft besøg herhjemme. Alt klarer hun ret flot og det er kun enkelte aftener at hun er særlig svær at trøste og bare ikke vil sove.Bøger er der ikke meget plads til lige nu, men når jeg en sjælden gang får læst lidt er jeg blevet rigtig glad for mit abonnement hos Mofibo, for mobilen er fantastisk at læse bøger på når man kun har en enkelt hånd fri. Jeg har kun fået læst en bog færdig og den mangler jeg stadig at anmelde, men det skal nok komme på et tidspunkt, for det var en rigtig god bog som jeg klart vil anbefale andre at læse. Til de nysgerrige, så er der tale om anden bog i Brandon Sandersons Reconers serie, Ilddåb.

Når bøger nu ikke fylder så meget, så har jeg fundet en anden interesse. Vikler. Jeg er nemlig blevet ret glad for at bære Alma og til det formål er et 5 meter langt stykke stof super godt. Jeg startede med en strækvikle, og den elsker jeg virkelig herhjemme - især om aftenen - og til når vi f.eks. skal ud og handle og jeg ikke gider have barnevognen med. Men jeg fandt også hurtigt ud af at verdenen af vikler er stor og derfor har jeg været ude og investere i en fastvikle - og det er vitterlig bare et langt stykke stof. Den er jeg langsomt ved at lære at bruge og jeg elsker det, men hold fast hvor man man bruge lang tid på at kigge på forskellige smukke vikler og se videoer af hvordan man laver alle mulige fancy bindinger.

Med forårets afslutning nærmer sommerens helt store begivenhed sig også. Alma skal døbes og i samme omgang skal Martin og jeg giftes. Det bliver en stor dag. Derfor er foråret også gået med lidt planlægning af den dag og jeg har bl.a. været ude og finde den fineste brudekjole.  

Det var vidst alt for denne gang. Vi slutter lige af med et billede af Alma, fordi jeg bare elsker den lille pige.


10 kommentarer :

 1. Hold da op, kan du da komme til ;)
  Tillykke med det alt sammen! :D Sikke mange ting!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sagtens ;)
   Tusind tak. Der sker bare så mange gode ting lige nu.

   Slet
 2. Der sker godt nok ting og sager, og hvor ser lille Alma bare sød ud, tillykke med alt der er sket og er planlagt til at skal ske. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt vildt og overvældende nogle gange. Tusind tak, man kan jo ikke blive andet end glad når andre roser en lille pige :)

   Slet
 3. Wow, hvor sker der meget, og hvor er hun sød :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør der og det er spændende ting. Jeg er i hvert fald glad for det hele. Og tak :)

   Slet
 4. Hun ser så dejlig ud. Og tillykke med det hele :)

  SvarSlet
 5. Hej Kathrine,
  Tillykke med den lille pige :-) Hvor ser hun dog sød og dejlig ud :-)

  Jeg har måtte skrive til de forlag jeg var anmelder for for at fortælle at jeg har sat mit anmeldervirke på pause, da der i foråret skete alt for mange ting til at jeg kunne overskue det. Plus jeg gerne ville koncentrere mig lidt mere om min kæreste, familien og uddannelse hjemmeværnsmæssigt.

  Nu anmelder jeg de bøger jeg har lyst til uden at have dårlig samvittighed overfor de forskellige forlag. Det er virkelig en skøn lettelse som også har gjort at min læselyst lige pludselig er kommet tilbage.

  Kan godt forstå du ikke har tid til bøgerne med din guldklump af en skøn datter :-)

  Held og lykke med barnedåben og brylluppet og hjertelig tillykke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :)

   Og ja nogle gange må man bare sætte nogle ting på pause for at få plads til andre. Jeg nyder tiden med min datter, men det efterlader ikke meget tid til læsning, så det er nedprioriteret. Hver gang jeg tænker at nu er der lidt tid, er jeg ved at falde i søvn hen over bogen og får måske kun læst en enkelt side.

   Bryllup og barnedåb blev holdt her i weekenden og gik super godt, men hvor er det hårdt med sådan en stor fest. Jeg var smadret i flere dage efter :)

   Slet