Mikonomi Dream Away Award

torsdag den 2. juli 2015

Kender I Mikonomi? Det gjorde jeg ikke før de kontaktede mig for nogle uger siden for at fortælle at de havde udvalgt Bøger på Tværs som en af de nominerede i deres Dream Away Award, og nøj hvor blev jeg glad. Det er skønt når man mærker at andre lægger mærke til bloggen.

Mikonomi handler om økonomi og penge. De rådgiver om og hjælper med at hente tilbud på forsikringer, a-kasser og lån. Og hvad har det så lige med bogblogs at gøre? Jo ser I, her i sommerferien er det populært at rejse væk fra Danmark, og det kan indimellem være en dyr fornøjelse. Derfor har Mikonomi lavet denne Dream Away Award. Man behøver nemlig ikke rejse længere end sin egen stue/have før man kan komme på fantastiske eventyr. Med en bog kan man opleve mange forskellige steder og tilmed kan man gøre det for meget få penge eller endda helt gratis hvis man benytter sig af vores dejlige biblioteker.

I deres Dream Away Award har Mikonomi nomineret 25 danske bogblogs som alle giver inspiration til læsning. I de næste dage kører en afstemning hvor man skal stemme på sin favorit inden en vinder kåres.

I kan læse om alle de nominerede blogs her og stemme på den I synes bedst om.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar