Bogstøtter i sort metal

onsdag den 30. april 2014

Når vi flytter til sommer får jeg meget mere plads til mine bøger. De kommer dog nok ikke til at stå i stuen mere, og selvom jeg er glad for at få mere plads til dem er jeg også lidt ked af at det rum som er opholdsrummet i huset. Derfor går jeg og leger med tanken om at flytte enkelte af vores yndlingsbøger ind i stuen på særlige hylder. Når der kun skal stå nogle få bøger kunne det være rigtigt fint at de bliver støttet af bogstøtter. Til det formål har jeg kastet min kærlighed på disse skønheder af metal:


Bogstøtterne er fra Knob Creek Metal Arts og findes i et utal af udformninger. Hvilke jeg helt præcist gerne vil have ved jeg ikke endnu, men det kunne være fedt hvis de på en eller anden måde kan afspejle lidt personlighed eller typer af bøger. Den øverste til ventre kan jeg f.eks. ret godt li' fordi den referer lidt til Rødhætte og den øverste til højre minder mig om den safari-tur min kæreste og jeg var på i sommers.

Jeg tror de kunne pynte rigtigt fint i vores nye hjem. Om de ender hjemme ved mig må tiden vise, men lige nu nyder jeg bare at drømme om dem.


4 kommentarer :

 1. Hvor er de virkelig fine. Jeg skal helt sikkert lige have overvejet, om der skal et par stykker af dem herhjem og stå :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også stadig i en overvejelsesfase. Men de er godt nok fine.

   Slet
 2. DE er altså fine. Dem må jeg se nærmere på. Tak for tippet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt. Det største problem er næsten at vælge en der skal hjem og stå. Der er godt nok mange som jeg synes er skønne.

   Slet