Inspiration #3

mandag den 2. juli 2012


I indlæg med titlen "Inspiration" vil jeg vise bøger som jeg gerne vil læse. Det kan både være nyere og ældre bøger, men fælles for dem er at jeg synes de lyder spændende. Indlægget er ment som inspiration for alle der har lyst til at se med.


Dagens bog er Natdværgen af A. Rune. Det er første del af "Traia trilogien". En dansk forfatter der sidste år debuterede med denne bog. Den har fået gode anmeldelser og virker rigtigt lovende. Det kan være godt bud på hvad dansk fantasy kan og jeg kunne derfor godt tænke mig at læse bogen.

    Et sted i Kejserpaladsets gange lurer en fjende, som hverken frygter guder eller mennesker. Med sin forbudte viden vil han skabe en hær af hybrider, der er mægtig nok til at gøre ham til den ypperste i hele Traia. Meget mod deres vilje bliver tre gode venner hvirvlet ind i komplottet, og de står pludselig over for en fjende, der er dem langt overlegen.
   I kampen for at finde frem til deres modstander i tide slår de tre venner sig sammen med kvinden Eliya, der ved hjælp af snilde og højt udviklet udstyr er i stand til at bryde de koder, som de ikke selv formår at knække. Men opgaven viser sig ikke at være helt ufarlig.
Hvilke svar kan den smukke og viljestærke Eliya hjælpe dem med at finde? Og har de tre venner den fornødne styrke til at nå deres mål og stoppe den mægtige fjende?
   Natdværgen er første bind i Traia Trilogien, som er en magisk fortælling om venskab, mod og kærlighed. Lad dig rive med af et univers, der rummer underjordiske byer, mytiske skabninger, avancerede våben og flyvende slagskibe. En verden, hvor mennesker tør tage kampen op mod guderne.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar