En fantastisk dag

søndag den 15. januar 2012

Normalt er fredag d. 13. en dag der forbindes med uheld på alle mulige måder, men min fredag d. 13. var på alle måder det helt modsatte. Jeg var så heldig at få chancen for at møde og lave et interview med Helle Ryding til Boggnasker.dk. Derfor tog jeg i fredags til København og mødte Helle hjemme ved hende selv. Hun bor hyggeligt og jeg fik set hvor hun sidder og skriver sine bøger. Hun havde gjort det hele fint klar med fugt, kage, the og saft (fordi jeg ikke drikker the). Derefter brugte jeg omkring 2 timer på at snakke med hende og det var så dejligt og snakke med en forfatter der brænder så meget for at fortælle om sine bøger. Jeg fik rigtigt meget ud af det og lige nu er jeg i gang med at skrive det hele sammen til noget brugbart, der senere skal lægges på Boggnasker.

Helle Ryding har tidligere skrevet trilogien Morganas Kilder og er nu aktuel med serien Klintespind. Den første bog, Serpina, udkom i oktober 2011 og den anden bog, Ulvepige udkommer her i 2012.

Da jeg af forskellige årsager er endt med at have to eksemplarer at Serpina stående derhjemme, vil jeg gerne give den ene af dem væk. Jeg fik den signeret af Helle Ryding, så hold øje med bloggen her de kommende dage hvor jeg i en konkurrence vil give jer mulighed for at få fingre i en signeret udgave af Serpina.

Fredag d. 13. januar var en mindeværdig dag for mig og jeg takker Helle Ryding mange gange for at jeg måtte komme forbi. Det var en dejlig, hyggelig og uforglemmelig dag.

1 kommentar :

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet